Şimdi Ara

Puanzada puan fazla hesaplanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanzada puan 2015e göre hesaplanıyor. Türkiye birincisinin netlerini yazınca size 500 tam puan veriyor. Oysaki 7 yanlışı var adamın. Beklediğiniz puan gelmeyeilir. Ama sıralamalar değişmeyecektir. Ben de sene içinde çok yüksek puanlar yapıyorum diye seviniyordum.

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Türkiye birincisinin puanı 500 e tamamlanıyor ondan
  • 500 puanı full çeken değil Türkiye birincisi alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci 500e tamamlanır aradaki fark herkese eklenir

• Puanın 500'e tamamlandığını elbette biliyorum. Puanza puanları zor bir sınav olan 2015'e göre hesaplıyor. Bu sene puanzada yazan puanları alamayacağız onu söylüyorum.
  • Bence aksine bu sene turkiye 1.sinin daha fazla yanlısı cıkacak.Daha yuksek puanlar gelecek

• Simdiden bi arkadasin 158 neti var ne daha cok yanlisi (trollemiyorum ama bunu bana soyleyen beni trollediyse bilemem)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nerdcan N kullanıcısına yanıt
    Aynen bu doğru olmasa bile 7 yanlıştan az yapan kesinlikle çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerdcan

Simdiden bi arkadasin 158 neti var ne daha cok yanlisi (trollemiyorum ama bunu bana soyleyen beni trollediyse bilemem)

Arkadaşım zaten sınavda banko 3 yanlış soru var nasıl 2 boşu olabiliyor o elemanın? Şaka mısınız siz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkce 35 5
    mat 30 3
    sos 27 13

kac k olur sizce bu sene

• ÇantayaBakBe kullanıcısına yanıt
    Yanlis soruyu bos birakmak gibi bi zorunluluk yok hatta sinavda yanlis oldugunu fark etmeyebiliyosun bile. benim fizikten bosum yok ama 2 sorunun yanlis oldugunu dusunuyorum simdi mesela. Ayrica dedigim gibi emin degilim bu bilginin dogrulugundan ama yalansa bile buna yakin yapan kesin cikacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Puanzada puan 2015e göre hesaplanıyor. Türkiye birincisinin netlerini yazınca size 500 tam puan veriyor. Oysaki 7 yanlışı var adamın. Beklediğiniz puan gelmeyeilir. Ama sıralamalar değişmeyecektir. Ben de sene içinde çok yüksek puanlar yapıyorum diye seviniyordum.

Daha önce başka konularda da yazdığım gibi tam olarak bu sebeplerden dolayı puan değil sıralama odaklı bir site oluşturdum. Puan her zaman yanıltır, her sene sınav zorluğuna göre değişir. Puanzadan açıklanmamış sınavın sonucunu bilmesini beklemek yerine son 3 senenin sıralamalarını inceleyip sağlıklı bir analiz yapmaya çalışmak daha doğru bir hareket olur.

Bu arada bu sene için 2014 sıralamasını baz alabilirsiniz.
  • puanza kullanıcısına yanıt
    Hazır siz buradayken bir şeyi merak ediyorum onu soracağım.
    Mesela sizin sitenizde 2014 yılında 350 puan atıyorum 90-95 binde falan görünüyorken 2014 yığınsalda 70-75 arasında gösteriyor. Nasıl oluyor bu durum? pek anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerdcan

Yanlis soruyu bos birakmak gibi bi zorunluluk yok hatta sinavda yanlis oldugunu fark etmeyebiliyosun bile. benim fizikten bosum yok ama 2 sorunun yanlis oldugunu dusunuyorum simdi mesela. Ayrica dedigim gibi emin degilim bu bilginin dogrulugundan ama yalansa bile buna yakin yapan kesin cikacaktir

Dostum yanlis soruyu nasil dogru yapacaksin? Turkcede yuklem sorusu, fizikte isi ve kaykay sorusu zaten direk yanlis, o cevaplari bulabilmen icin sallaman lazim. Hic mi hatasi yok yani bu elemanin? Mumkun mu sence boyle bir sey? 4 tane bariz yanlis soru varken yanlis soruyu dogru yapabilmek mumkun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Mesela sizin sitenizde 2014 yılında 350 puan atıyorum 90-95 binde falan görünüyorken 2014 yığınsalda 70-75 arasında gösteriyor. Nasıl oluyor bu durum? pek anlayamadım.

çünkü 2014 ün yayınlanan yığınsalı ek puan eklenmiş olarak yayınlanmış diğer yıllar ek puansız
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    OBP eklenmeden oluşturulana bakıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

350 puanı puanzadan mı hesapladın peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.