Şimdi Ara

puanza ve puango

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanza çok yüksek gösteriyor rehavete kapılıyorum
    Puango çok düşük gösteriyor paniğe kapılıyorum
    Hangisini baz almam gerek veyahut hangisine daha yakındır?
    ör:puanza 1000.gösterirken puango 3000 küsür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınavla

• quote:

Orijinalden alıntı: MariJuann

Sınavla

adam onu görsün camdan atlasın dimi : D sınavla gerçekten çok moral bozuyor . adam bildiğin 2014te olacak sıralamanı 2016 olacak sıralamanla karıştırmış öyle sıralama yapmış . ygs açıklanacakken de troller 14 - 16 /2 falan diyorlardı da ne oldu 14-15 geldi . sıralama büyük ihtimal 14e yakın gelecek puangonun tahmini de 14ü esas alarak çalışıyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

quote:

Sınavla

adam onu görsün camdan atlasın dimi : D sınavla gerçekten çok moral bozuyor . adam bildiğin 2014te olacak sıralamanı 2016 olacak sıralamanla karıştırmış öyle sıralama yapmış . ygs açıklanacakken de troller 14 - 16 /2 falan diyorlardı da ne oldu 14-15 geldi . sıralama büyük ihtimal 14e yakın gelecek puangonun tahmini de 14ü esas alarak çalışıyor .

Sınavla TM adına uygun sıralamalar gösteriyor 2014 2016 arası bir sıralama yapmışlar mf De durum nasıl bilmiyorum ama

• Nycha kullanıcısına yanıt
    Nasıl 14-15 geldi anlamadım. Benim sıralamam 14 ten 4 k kötü geldi. Ayrıca lysleri görmeden bu yorumu yapma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

Nasıl 14-15 geldi anlamadım. Benim sıralamam 14 ten 4 k kötü geldi. Ayrıca lysleri görmeden bu yorumu yapma bence.

ben 32 k ydım . 14e göre 38 , 15e göre 28 oluyor sizde nasıl oldu anlamadım

• quote:

quote:

quote:

Sınavla

Sınavla TM adına uygun sıralamalar gösteriyor 2014 2016 arası bir sıralama yapmışlar mf De durum nasıl bilmiyorum ama

tm sıralamaları gayet iyi ama mf4 te katliam yapmışlar :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam tahminhesap.com a bi bakın isterseniz ygs sıralamasını tam tutturuyor ve 2017 lys tahmini bence çok tutarlı
  • Puangoda 16K

Sınavlada 20K oluyorum.

YGS 17.8K

MF4 Sınavladaki gibi gelirse seneye bırakma ihtimalim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TcCoskun44

hocam tahminhesap.com a bi bakın isterseniz ygs sıralamasını tam tutturuyor ve 2017 lys tahmini bence çok tutarlı

Mat netini 0,25 arttırınca birebir aynısı çıkıyor valla.

Ama LYS baya abartı olmuş. 13K'ya attı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F2929295 -- 31 Mayıs 2017; 12:32:14 >
  • kardeşim pc den puanzaya gireceksin tabletten girince yanlış gösteriyor

• Bu konuya bu kadar cevap gelmiş bana hiç bildirimi gelmedi ilginç....

Puanzada 2014 ygs sıralamamla 2017 sıralamam arasında 200 kişi oynuyor puangoda ise 1000 kişi. Gelgelelim lyslerde ise puanza uçuruyor puango ağlatıyor zaten baştada belirtmiştim şimdi okudum herkesin farklı bir yorumu var en iyisi sınava kadar elimizden geleni yapıp sınavın gönlümüze uygun gelmesini umut etmekBunlarla uğraşmak gereksiz moral bozduğu gibi rehavete de düşürebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian- -- 4 Haziran 2017; 21:12:25 >
  • Ygs sonucumu yazdım ve puango neredeyse aynı gösterdi. Kesinlikle puango

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    tmye gore iyi mi gosteriyor? kac k araligindan bahseidyorsunuz bilmiyorum ama ilk 2k icin hic gercekci degl. olmasi gerekenden kotu gosteriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeBoss.YouNot kullanıcısına yanıt
    Ygs sonuçları açıklanmış bir sınav ve bunu alıp siteye koyduklarında aaaaa aynısı geldi diye şaşırmak kadar saçma ne olabilir. Önemli olan LYS sıralamalarına göre bir yorum yapmak ve girdikten sonra belli olur kimin doğru kimin yanlış tahmin yaptığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEOland

tmye gore iyi mi gosteriyor? kac k araligindan bahseidyorsunuz bilmiyorum ama ilk 2k icin hic gercekci degl. olmasi gerekenden kotu gosteriyor

6k 10k aralığı hesapladigimida mantıklıydi

• Zamr kullanıcısına yanıt
    Benim aynısı gelmiyor 1000kişi önde gösteriyor 2017 ygsde ama lysde çok düşük gösteriyor (puango)

• quote:

quote:

Sınavla

Aynen hocam o siteyi keşfetmez olaydım.

• MariJuann M kullanıcısına yanıt
    O arqlikz icin dogru olabikir hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.