Şimdi Ara

PUANZA ile tanışın artık yeter!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun altını üstüne getirdiniz bu hafta açıklanacak. Sabredemiyosanız da puanza denen bi şey var gözünüzü seveyim gerekli konular dursun gözümüzün önünde.

Android içinde birebir ygs yls diye bi program var google play storedan indirebilirsiniz. Tahmini sıralamanıza ordan bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahatsız olduysan çıkış yapabilirsin
  • NamelessNick kullanıcısına yanıt
    Bu zekayla fazla yaşamazsın sen.

• La 2 yıldır ilkkez yapıyorum, açıkcası üzerime alındım. Şöyle bir şey var, bu yıl puanlar ve sıralamalarda acayiplik olduğu için puanza ve benzeri hiçbir sitenin gerçeklik payı yok. Forumda deneyimli arkadaşlarım var ama her ipini kopartan sıralama yorumu yapıyor, o ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhadım

Senin zekana ne demeli?

türkçeden 15 yanlış, matematikten 32 net yapan adam 5k ya girdi. Puanza'dan bak bakalım geçen senelerde 15k ya bile yaklaşılmıyo bu netlerle.

Bu sene değişti sıralamalar fena oynayacak. Sen git puanza ya bakıp kandır kendini
  • ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    Ya hayır, üstüne alınma. Ben aynı kişilerin üç beş kere aynı konuyu açmasına şaşırıyorum. Elbette haklısın hiç belli olmaz bu sene nolur. İnan ben de merak ediyorum ama üç beş güne açıklanacak zaten 200 kişi ayrı ayrı bu konuyu açsa komik olmaz mı? Bi konu açılsın oradan yapılsın aslında.
    Çok da güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

quote:

Senin zekana ne demeli?

türkçeden 15 yanlış, matematikten 32 net yapan adam 5k ya girdi. Puanza'dan bak bakalım geçen senelerde 15k ya bile yaklaşılmıyo bu netlerle.

Bu sene değişti sıralamalar fena oynayacak. Sen git puanza ya bakıp kandır kendini

Ya açıkçası fenden batıran geri düşücek fende birkaç netle binlerce kişi oynayacak. Ben mesela, sıralama hesaplama sitelerinden daha kötü sonuçlar bekliyorum. Ygs gibi değil bu gerçekten bana öyle geliyor umarım haklı çıkmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

quote:

Senin zekana ne demeli?

Saygını korumazsan saygımı koruyamam.

Bende biliyorum geçen sene 110k oldunan puanla 50k oldum. Az bi şey tahminle tutturabilirsin. Elbette insanlar birbirine soracak. Sormasın demiyorum ki. Ama anasayfada sadece bu konu olunca saçma oluyor. Bende diyorum ki puanzadan vs bakabilirsiniz?

• ya sen bu forumu terk et yada uçakları yolluyorum
  • açtığım konu arada kaynadığı halde ben isyan etmedim
    şu an forumun ne halde olduğu kimsenin umrunda değil
    herkes içini ferahlatmaya çalışıyor ki bu doğal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.