Şimdi Ara

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
573
Favori
1.421.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
85 oy
Giriş
  • Arkadaşlar hızlıalda bamex bonus puanlarını kullanabilen varmı? Bir türlü beceremedim. puan görünüyor ama kullanılmıyor.

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadaşlar bonus vb süreli puanları hızlıala yükleyince silinme olmuyormu

hayır olmuyor. hızlıala yükleyince karttan kullanmış oluyorsun. hızlıalda sonra farklı banka puanlarını tek alışverişte kullanabiliorsun

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadaşlar bonus vb süreli puanları hızlıala yükleyince silinme olmuyormu

hayır olmuyor. hızlıala yükleyince karttan kullanmış oluyorsun. hızlıalda sonra farklı banka puanlarını tek alışverişte kullanabiliorsun

Teşekkürler cevap için
    Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Asus RTX3080,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Rog PSU,Samsung 980 Pro 11 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • Cardfinans Nakit bankamatik kartım var, 20 TL puan yüklemişler (20.000 puan).. Bu puani kullanabileceğim bir site var mı? N11 'de denedim olmuyor, Hizlial.com 'da da puan yok gösteriyor ne yapacağım bu puanı bilemedim
  • bir sorum olacaktı daha önce sorulmuş olma ihtimali yüksek ama sorayım. denizbonusun puanı ile hepsiburada.com'dan alışveriş yapacağım.aldıktan sonra iade edersem puan iade edilirmi? puanın son kullanma tarihi bugün.

Orijinalden alıntı: azad012

bir sorum olacaktı daha önce sorulmuş olma ihtimali yüksek ama sorayım. denizbonusun puanı ile hepsiburada.com'dan alışveriş yapacağım.aldıktan sonra iade edersem puan iade edilirmi? puanın son kullanma tarihi bugün.

Ben de internette nerede kullanabilicez diye düşünüyordum. Hızlıalda ve n11 de olmuyor deniz bonus. Hepsiburada da denememiştim. Siz deyince harcadım şimdi iyi oldu. Puanlar iade edilir normalde, ama geçici bir puansa onun iadesi biraz sıkıntılı olabilir.
  • nuvo world puanları hangi sitede kullanabilirim.sanalmarkette görünüyor fakat alışveriş tamamlanırken hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: INDIGO

Beyler Garanti bonuslarını altın alımında kullanabileceğim bir yer yok mu? Hızlı Al, Hepsiburada puan sorguluyor ancak bakiyeden düşmüyor. :s

hızlıal da dün denedim bakiyeden düştü garanti bonuslar.
  • Ben şimdi hızlıalda bonus kredi kartındaki bonusları kullanabildim ama paracarddaki bonusu kullanamadım, sorguladığımda görünüyor ancak sipariş tutarından düşmüyor. Paracarddaki bonusları kullanamıyormuyuz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cersav -- 9 Ocak 2015; 12:53:49 >

• n11 in mobil uygulamasında puan kullanılabiliyor muyuz ? n11 e üye değilim sanırım üye olursam mobil uygulama indirip 5 tl kupon kullanabiliyorum kartımda 20 lira puan var alacağım ürün 24 lira bu kuponu kullanıp 19 liraya düşürüp kredi kartı puanını kullanmam lazım da parça parça ödeme yok çünkü sanırım
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

n11 in mobil uygulamasında puan kullanılabiliyor muyuz ? n11 e üye değilim sanırım üye olursam mobil uygulama indirip 5 tl kupon kullanabiliyorum kartımda 20 lira puan var alacağım ürün 24 lira bu kuponu kullanıp 19 liraya düşürüp kredi kartı puanını kullanmam lazım da parça parça ödeme yok çünkü sanırım

mobil uygulamada puan kullanılamıyor.

| Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • quote:

Orijinalden alıntı: cersav

Ben şimdi hızlıalda bonus kredi kartındaki bonusları kullanabildim ama paracarddaki bonusu kullanamadım, sorguladığımda görünüyor ancak sipariş tutarından düşmüyor. Paracarddaki bonusları kullanamıyormuyuz ki ?

Paracarddaki bonusları toplam bonus ve aşağısı için kullandırıyor mesela 30 tl bonus var 30 tl ve altında bir ürün alırsanız hızlıalda paracard puanını kullanabilirsiniz

Orijinalden alıntı: hakano3

quote:

Orijinalden alıntı: cersav

Ben şimdi hızlıalda bonus kredi kartındaki bonusları kullanabildim ama paracarddaki bonusu kullanamadım, sorguladığımda görünüyor ancak sipariş tutarından düşmüyor. Paracarddaki bonusları kullanamıyormuyuz ki ?

Paracarddaki bonusları toplam bonus ve aşağısı için kullandırıyor mesela 30 tl bonus var 30 tl ve altında bir ürün alırsanız hızlıalda paracard puanını kullanabilirsiniz

bende 10 defadır deniyorum olmuyor..paracard da 50,2 bonus var 50 deniyorum 49 deniyorum puanı görüyor. ödeme deyince düşmüyor problem var heralde anlamadım. parçalı ödedim oda olmuyor bu sefer puanı görmğyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarma -- 10 Ocak 2015; 17:32:15 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.