Bildirim
PTTmatik İninal Kartı Yuttu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kustur eğuehueğuehu
şaka yaptım p.tesi ise 5 dk ya verirler birdahada ininalı ptt ye sokma ing sokacaksın_____________________________ -
Yutan şubeden mi alacağım, ayrıca makbuz felan gerekli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla PTT yi bilmem hocam ama, is Bankası atm'sine Kamilkoç'un yolkartını soktum ben dalgınlıkla, yuttu, sonra ATM dondu, aha dedim nanayı yedik
. Sonra güvenliğe söyledim böyle böyle diye, ATM'nin arkasından(banka içindeki tarafı) hemen çıkarttı kartı sağolsun, güvenlik hemen verir diye düşünüyorum kartı. Haftaiçi bir gün gidip söyleyin. Yutan şubeden almayi deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 27 Kasım 2017; 20:6:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga be 2 yil once banada oldu bu.Hem karti hemde 110 ₺yi beraber yuttu.Dibinde ptt genel mudurlugu vardi gittim anlattim.Biz ilgilenmiyoruz baska sube ilgileniyor dediler.1 hafta gel gitle anca alabildim parayi.Kartida bulamadilar.İNG yi arayip iptal ettirip yenisini almistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler