Şimdi Ara

pttkart'ın ücretli olanı ve olmayanı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir pttkart almıştım, yılını hatırlamıyorum. (çok eski)

bir süre sonra bu kartı değiştirip bana denizbank ile ortak oldukları bir kart verdiler, üstünde maestro logosu var. (bunun da yılından emin değilim)

kartın hiçbir ödemesi olmadığını iddia ediyorlardı verirken (yıllık kart ücreti dahil), şu an denk geldim ve kredi kartı özelliği olan da bir kart olduğunu öğrendim.

kartı 1 kere kullandım ve son geçerlilik tarihi çoktan geçmiş (3/14).

kart borcu faizle beraber beni batırmasın, konu hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

düzenleme: bu adreste PTT Bonus Classic için ilk yıl ücret olmadığı sonraki yıllar 54 tl olduğu yazmakta, bendeki kart bu mu acaba?

ne ptt'de ne de denizbank'ta bir tane kart görseli bulamadım, şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaltilki -- 17 Ağustos 2014; 6:34:41 >

• Slm....
    Anlattıklarınızı tekrar okuyun.....Bir şey anlayabilirseniz ,bizede anlatın.......

• http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=bankServices_tr&id=0DC3AA57-BE63-4F6D-82C5-29A7F0824400&open=7&im=12

son kullanma tarihi geçmişse kır at. kart eskiyse kredi kartı olma ihtimali yok zaten. maestro logoluysa banka kartıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ptt bonus kullanmak normal bonusa göre daha mantıklı çünkü birçok kampanyaya dahil oluyor hemde her kampanya için tek tek sms atma zahmeti de yok
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.

@expertadvisor anlatamama sebebim muhtemelen benim kredi kartları ile ilgili bir bilgim olmaması, tekrar anlatayım.

- bu adreste "PTT Bonus Classic" için "Asıl Kart Üyelik Ücreti (ilk yıldan sonra)" 54 tl olduğu yazmakta.

- sonra @fusem'in verdiği adrese giriyorum ve "PTT Bonus Kredi Kartı" başlığını okuyorum.

- google'da arıyorum bu kart hangisi diye: google sonuçları

- ptt'nin sitesinde "PTT Bonus Kredi Kartı"nın üzerinde "mastercard" logosu olduğu belirtilmiş, ben bilmediğim için bakıyorum mastercard'ın sitesine ve "maestro" da "mastercard"ın bir parçası, mastercard'a ait banka kartı.

- ptt'nin sitesinde kartı görmeye çalışıyorum ve şu adres karşıma çıkıyor, en alttaki fotoğraflarda bendeki kartı görebilirsiniz.

- ptt'ye ait mastercard logolu bir kart arıyorum ve google görsel aramasında sadece tek bir yerde bulabiliyorum, o da burası. siteye girdiğinizde aynı fotoğrafı göremiyorsunuz ve başka hiçbir sitede böyle bir karta ait fotoğraf ya da bilgi bulamadım.

- tam bir karmaşa yani

- denizbank'ın sitesinde de pttkart'ı bulamadım. (kartın arkasında denizbank'a aittir yazıyor ve cırrus diye bir logo var.)

şimdi cevaplarınızdan anladığım kadarıyla banka kartına yıllık ücret ödetmezler mi diyorsuz?

ama denizbank'a ait verdiğim sayfada "Kredi Kartları ve Banka Kartları" "Asıl Kart Üyelik Ücreti (ilk yıldan sonra)" diye bir içerik neden var?

• Elinizde halen gecerli bir KK varmi?

Bu kartla ilgili,her ay extre geliyormu?

Ilk mesajda yazdıgınız gibi,kart mart ayinda expire olmus....

KK ile ilgili bir harcamanız olmadigina,bir borc tahakkuda olmaz.......

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Elinizde halen gecerli bir KK varmi?

Bu kartla ilgili,her ay extre geliyormu?

Ilk mesajda yazdıgınız gibi,kart mart ayinda expire olmus....

KK ile ilgili bir harcamanız olmadigina,bir borc tahakkuda olmaz.......

geçerli bir kredi kartı yok, ancak adresim ve telefon numaram değiştiği için bana ulaşamamış olabilir.

eski adrese hiç extre gelmemişti, bu sorunuz biraz rahatlattı beni.

"kart aidatı" adı altında bir ücret ödemem gerektiğini (faiziyle) söylemezlerse, karta ait başka borç oluşması mümkün değil, alışveriş bile yapmadım, sadece hesabıma yatırılan parayı çektim 1 kez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben mesela karta para yükleyip alışveriş yapmak istiyorum . Acaba ücret kesiyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karta para yükleyip alışveriş yapacaksan banka kartı gibi olan hesap kartını kullan
    kredi kartlarında ücret yansıtırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.