Şimdi Ara

PttCell neden internet hızı kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pttcell kullanıyorum neden derseniz fiyatı uygun ama adamlar öyle bişey yapmış ki 3 GB net 300 MB sonrası hız düşümlü bugün fast test yaptım şaka gibi 83 Kbps neden dier operatörlerde böyle değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O yüzden fiyatı uygun normal yani.Diğer operatörler daha yüksek fiyatlı ve Pttcell sanırım tt altyapısını kullanıyor o yüzden altyapılar daha yavaş olur.Turkcellde bile o kadar para verip 10mbps hız alan var ki turkcellin fiyatları pttcellin kaç katı.Parana göre diyor pttcell

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Fast test nedir ya Hız daha kolay halbu ki

hocam ingilizcemi geliştiriyorum

Orijinalden alıntı: yapmutsu

O yüzden fiyatı uygun normal yani.Diğer operatörler daha yüksek fiyatlı ve Pttcell sanırım tt altyapısını kullanıyor o yüzden altyapılar daha yavaş olur.Turkcellde bile o kadar para verip 10mbps hız alan var ki turkcellin fiyatları pttcellin kaç katı.Parana göre diyor pttcell

Haklısın ama yıl 2017 ya

• Pttcell altyapı olduğu için ana operatörler gibi bedava int,dk,sms beklemek zor olur fakat duyduğum bir internet alma yolu var Pttcell Beklenen Tarifede isen 3TL'ye 1gb internet vardı MUHTESEM yazıp 1788’e gönderince.Onun dışında yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sis651

O İngilizce öyle gelişmez. Onun adı speed test. 🖒 😀

Hocam fazla karıştırma işte ha fast ha speed

Orijinalden alıntı: yapmutsu

Pttcell altyapı olduğu için ana operatörler gibi bedava int,dk,sms beklemek zor olur fakat duyduğum bir internet alma yolu var Pttcell Beklenen Tarifede isen 3TL'ye 1gb internet vardı MUHTESEM yazıp 1788’e gönderince.Onun dışında yok.

Anladım hocam tşkler

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.