Şimdi Ara

pttcell mi ttnet mobil mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea kullanıyorum sizce hangisine geçeyim ??????
    avede süğper fikir tarifesindeyim 200 dk kullanıyorum 14,75 ödüyorum her ay sms yok internet yok . ttnet mobil'in tarifelerine hakim değilim pttcele geçersem 14'lük tarifeye geçecegim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

avea kullanıyorum sizce hangisine geçeyim ??????
    avede süğper fikir tarifesindeyim 200 dk kullanıyorum 14,75 ödüyorum her ay sms yok internet yok . ttnet mobil'in tarifelerine hakim değilim pttcele geçersem 14'lük tarifeye geçecegim .

ttet tarifelerini bilmiyorum yorum ayapamıycam. Avea 250 dk 250 mb 250 sms olan paketim (internet sms paketi 10 TL) haftasonu konuşma vardı bide, 45 TL ödüyördüm. ARadım müşteri hizmetlerini en uygun 38 TL lik kampanyayı çıkardılar. hepsi 500 olan tarife.

BEnde PTTCELL e geçtim tavsiye ederim , ilk üç ay 200 dk hediye veriyolar zaten, dakka az mı çok mu gelir anlarsın o sürede. Bende deniyorum eğer yetmezse 3 ay sonra 24'lük yapıcam.

200dk bana yetiyor diyosan aynı fiyata internet ve SMS de olacak. SMS önemsiz demeyin geçen ay 70 tane atmışım çok kullanmam bide. 70 sms 45 kuruştan 30 küsür lira yapıyo. Bence hiç düşünme ben tavsiye edrim

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

avea kullanıyorum sizce hangisine geçeyim ??????

ttet tarifelerini bilmiyorum yorum ayapamıycam. Avea 250 dk 250 mb 250 sms olan paketim (internet sms paketi 10 TL) haftasonu konuşma vardı bide, 45 TL ödüyördüm. ARadım müşteri hizmetlerini en uygun 38 TL lik kampanyayı çıkardılar. hepsi 500 olan tarife.

BEnde PTTCELL e geçtim tavsiye ederim , ilk üç ay 200 dk hediye veriyolar zaten, dakka az mı çok mu gelir anlarsın o sürede. Bende deniyorum eğer yetmezse 3 ay sonra 24'lük yapıcam.

200dk bana yetiyor diyosan aynı fiyata internet ve SMS de olacak. SMS önemsiz demeyin geçen ay 70 tane atmışım çok kullanmam bide. 70 sms 45 kuruştan 30 küsür lira yapıyo. Bence hiç düşünme ben tavsiye edrim

eyvallah teşekkürler bende pttcell düşünüyorum ama ttnet mobilde uygun filan diyorlarda ondan kafam karışmadı değil

• ttnet mobil ile ilgili bilgisi olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.