Şimdi Ara

Pttcell kapanıyor :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pttcell kargo indirimi de bitmiş neyleyeyim artık seni kapansın
  • Geçen ay pttcell den aradılar ve 1 yıl taahhüt verdim. Ertesi gün 4G sim kart almam gerekti ve ptt ye gittim. Ptt çalışanları kendilerinin artık pttcell ile ilgili hiçbir işlem yapmadıklarını söyleyerek türk telekoma yönlendirdiler beni.Bu arada 5 ptt şubesi 3 türk telekom merkezi gezmek zorunda kaldım.

    Türk telekom beni kendi tarifeilerine geçirmeye çalıştılar. Yeni taahhüt verdiğim ve ptt deki fiyat da işime geldiği için yanaşmadım. Sonuçta Türk telekomdan 4G sim kart değişikliğiyle pttcell tarifesinde kalmayı başardım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    soruyu soran da anlamak istemiyor, kapalı işte yani ne zaman açılacağı da belli değil ki adam cevap vermemiş

    Ne sordugundan bi haber.



    Dusun, sen,ben bu insanla ayni oranda oksijen yakiyoruz.

    Cem Yilmaz ustad ne guzel söylemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hebelehubele

    Gereksiz ucuzdu, Türk telekom içerisinde bimcell dahil olmak üzere pttcell ve benzeri yapılar maliyetin altında hizmet veriyor. Kar eden yok. İlla kar etsin demiyorum ama zarar da etmesin. Türk telekom son çeyrekte cılgın bir zarar açıkladı. Belirli bir hissesi hala kamu elinde ve 9 yıl sonra şirket kamuya geri dönecek. Bunlar yüzünden bizim vergimiz saçma sapan yerlere gidiyor. Kar etse vergi verecek şirket zarar açıkladığından vergi vermiyor. 4.5 g ihalesinde dolar kuru sabitleniyor vb vb. Örnek olarak Türk telekom diğer operatörlerden ucuz , 30 tl veriyorsam bir pakete pttcellde benzeri yarı fiyatına. Aynı hizmet aynı hat ama yarı fiyata. Zarar etmeden çok da pahalı olmadan hakkı kadar olması gerek.

    Bu mesajımla tepki çekicem biliyorum ama 5-10 lira diye düşünmeyin. Çocuklarınızı geçtim torunlarınız bunun gibi şeylerden dolayı borçlu doğacak. Bu buz dağının ufak bir yüzü ama bunun gibi bir çok şey var. Umarım herkes bütçesine göre düzgün hizmet alabileceği ve ihtiyaçlarını giderebileceği bir hat kullanma imkanına kavuşur.

    hocam hocam türkiyede 4 evden 3 ünde ttnet var . sizce zarar etme ihtimali var mı? . hemde bu fiyatlarla. hisselerin %30 u hala devlette olduğu için orda bir dolap dönüyor . devlet kâr parası almayı bırak zarar parası veriyor




  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    O mantıkla tüm faaliyetlerini durdurması gerekirdi. Ki PTTCell'in getirisi/götürüsü PTT'nin diğer kargo ve posta operasyonlarına oranla en az olanıdır.

    Teknik bir arıza olmuş olabilir gerçekten, belki sistemleri yenileniyordur ve bu süreçte sıkıntı olmasın diye kapatılmıştır.

    Ayrıca Türk Telekom'un zararı bu operatörü bağlamaz, anlaşmaları önceden yapılı ve olası fiyat artışında zaten PTT'nin haberi olacak. Ayrıca diğer Bimcell gibi operatörlerde de bir sıkıntı olurdu sorunun kaynağı Türk Telekom olsaydı.

    Türk Telekom'un zararından daha büyük yöneticilerinde değişiklik oldu birkaç ay önce ama o konuda kimse bir şey demiyor çünkü o haber değil zarar ettiği haber güncel. Yarın Türk Telekom reklamında Kate Upton oynar, bu haber de o zaman unutulur.
  • Çekiyor mu bu.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Avea alt yapısı hocam .. Avea nasılsa buda aynısı
  • PTTCell'in abone alımını durdurmasının Varlık Fonu ile ilgisi olduğunu sanmıyorum, çünkü fona devredilmeden çok önce bu kararı almışlardı. Bence kapanmayacak, sadece yeni ve cazip kampanyalar ve yeni anlaşmalar için zamana ihtiyaçları var. Örneğin kargo indirimi geri dönmeli, en uygun tarifesindeki 300 MB gibi çağdışı interneti en az 1 GB yapmalı ki rekabet şansı doğsun...
  • Pttcell'in interneti çok yavaş değil mi beyler nasıl kullanıyorsunuz ?
  • Bimcell e geçeyim diyordum... Mevcut taahütlu kullanıcılar ne olacak acaba bilgisi olan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çatır çatır kullanmaya devam ediyorum,en ucuz faturalı hat. 1250HY 2GB 1250 SMS pttcell 3000dk toplam fatura 20,5 geliyor. daha ne isteyim.
  • Telekom sektörü ; sürekli yatırım getiren bir sektör . Türk Telekom Turkcell Vodafone müşteri sayıları farklı olsa da yaklaşık olara aynı derecede yatırım yapmak zorunda. Bu yüzden abone sayısı çok olan operatör gelir bakımından fazla olduğu için diğer rakiplerinden her zaman gelir gider farkında yüksek oluyor. Ayrıca diğer yönlere aramalarda diğer şirketlere ödenen ücretler de bütçeyi zorluyor. Bir de bunlara şirketlerin dolar borçlanıp bunları hedge edip koruma altına almaması aptallık. Onun dışında Turkcell de ciddi sorunlar içinde her sene kar açıklıyor ama bunu temettü olarak dağıtmak yerine şirketin sermayesini güçlendirdi. Vodafone zaten yurtdışı sermayeli ve oldukça güçlü bir şirket 4,5 g ücreti peşin ödemiş bir şirket.

    Türk telekom gibi en gizli mahrem şirketimizin Ortadoğulu beceriksiz bir şirkete belli bir süreliğine kiralandı. Bu adamlar yatırım yapıp gelir sağlamak yerine nasıl olsa bu şirketi geri verecem diyip sömürdü de sömürdü eldeki varlıklar elden çıkarıldı. Dengesiz borçlanma yapıldı v.s. Temettü dağıtımları neredeyse üst seviyelerden verildi. buda sermaye yi yetersiz hale koyuldu.

    Devletimizin şirketin tamamını kamulaştırması gerekli acilen yoksa çok daha kötü şeyler olabilir.




  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Hangi tarifeyı kaç tl ye önerdi.

    İnternetı ne kadar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 19 Şubat 2017; 11:57:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi paket içeriğini kaç tl ye kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    nedense hiç şaşırmadım. millet bir müşteri kapmak için 40 takla atıyor, ptt de tüm çalışanların surat bir karış. öööfff modundalar

    napsın hocam 1 kilo baklava mı versin adam ucuza tarife veriyor işte yüzüne de gülmesin ne olacak sanki her gün görüyorsunuz valla garip garip huylarınız var ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

    Çekiyor mu bu.

    Çok çekti çok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.