Şimdi Ara

Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 1062131 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
154
Cevap
14
Favori
9.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekomdan geçen arkadaşlarda indirim görünüyor mu? Aynı operatörden hizmet alıyor diye indirim olmama ihtimali var mı?

• superhead kullanıcısına yanıt
    Dün 2 Telekom 1 tane de bimcell hattımı geçirdim pttye. Bakan arkadaş da sağolsun işi bilen biriydi. 10 dkada 3 hattımı da anında taşıdı, taahhütü de verdi. Anında simi taktım açıldı hatlar. İlk defa bir kurumda bu kadar işine hakim birisine denk geldim. Normalde 31ine kadardı ama 20sine çektiler son tarihi. Bilginize. Bir de ilk sene aşımsız olduğunu söyledi. Sonraki sene taahhüt durumuna göre değişeceğini söyledi.
  • TT de hesapta artı bakiyem var eğer PTTCelle geçersem bu bakiye ne olur?

• BondMax kullanıcısına yanıt

Evet ptt şubelerinden yapılıyor

• Bugün turk telekom hattımı taşıdım. Yarım saatte açıldı hattım. Ptt görevlisi bugün sondu dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum artık.

Başta taahhüt vermiştim. Ptt de. Ama görevli siz yine de 1788 söz mesajı atın. Öyle yaptım En azından seneye kadar kafamız rahat
  • Az önce bende taşıma yaptım TT den ve hemen açıldı 5 dakika da , yapan görevli güvenlik görevlisiydi kendisi otomatik taahhüt vermiş ve msj geldi

Edit : Son msj geldi %40 indirim uğurlandı şeklinde 8gunluk bedele 62,14 çıktı.

*** Telekom faturasız da yer alan 136₺ bakiye vardı onun durumu faturadan mı düşer acaba , görevli bilemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 19 Aralık 2024; 14:27:6 >
  • Degerli musterimiz, basvuru evraklariniz ulasmadigi icin numaranizi tasima talebiniz durdurulmustur. B001

Merhaba. Bu SMS'i göndermişler. Dün bu saatlerde başvurmuştum. Hangi tarafta sorun çıkmış olabilir, nasıl çözerim? Şu an Vodafone faturasız kullanıyorum.

Güncelleme:
    Müşteri hizmetleri temsilcisi PTT çalışanının hatalı işlem yaptığını söyledi. Evrakları eksik yüklemiş, tekrar PTT'ye gitmem gerekiyormuş. PTT çalışanı sistemden hangi evrağın eksik olduğunu görüp tekrar işlem başlatacakmış.

Güncelleme:
    "*** numarasının TT Mobil İletişim Hizmetler AS ye tasinmasi icin..." diye başlayan başvuru SMS'i tekrar geldi. Başvuruda istedikleri 2. irtibat numarasına gönderdikleri sözleşme özeti de yeniden gönderilmiş. Dün gönderilen sözleşmede diğer ücretler bölümü boştu, bugün gönderilen sözleşme özetinde ise aynı bölümde 120 TL dijital kurye ücreti yazıyor.

Güncelleme:
    PttCell MH temsilcisi ile tekrar görüştüm, bu akşam tekar başvuru yapılmış. Dijital kurye ücreti faturaya yansırsa tekrar arayın kontrol ederiz, böyle bir şey olmaması lâzım dedi. Sözleşme özetleri bana gönderildi ama onlar taşıma işlemi bitmeden göremiyormuş. Şimdi 4 iş gününe kadar hattın açılmasını bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 19 Aralık 2024; 20:52:0 >

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

Yine mağdur olmuşsunuz :/

Bende bugün bir hattımı taşıdım taahhüt mesajlarını otomatik ben halledeceğim dedi,bir de internetin durup durmadığını sorduğumda duruyor dedi eğer böyleyse çok iyi olacak benim için.

• özket kullanıcısına yanıt

Otomatik durma özelliği varsa gerçekten çok iyi. PTT de cidden mağdur etti, sonra dur bu yetmez dedi 120 TL de dijital kurye ücreti gönderdi Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL  Halledicez ama du bakalım...

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Iban verip alacak talebi oluşturmanız gerekiyor

• deepzelan kullanıcısına yanıt

Aynı altyapı olduğu için mi hemen aktif oldu? 2 günden aşağı geçmiyor

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Link ve bilgi için teşekkür ederim 👍
    TC ve isim soy isim sorgulama yapıyorm ama en son kullanım olan yeri seç olan kısmı secemiyorum ve ilerleme yapamıyorum nerde hata yapıyorum acaba Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

Daha düşmemiş 1 haftaya düşer en geç, ben de turkcellden taşıdım bimcelle 4 5 gün sonra göründü

• 5 gb paketinde sınırsız whatsapp var mı? resmi internet sitesinde de göremiyoruz ki bu fiyatları, bulamadım.
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim 👍
  • kadillakkk kullanıcısına yanıt

Turkcellde nasıl olduğunu biliyormusunuz?

• özket kullanıcısına yanıt

Turkcell alacak iade yazın çıkıyor

• Bugün başvursam kampanyadan yararlanabilir miyim?
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum, ilgili kişi evrak imzalatmak yerine bilgisayardan bütün bilgileri girdim o yüzden bekleme olmayacak direk açılacak dedi. Yoksa 2 3 gün sürer öbür türlü dedi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.