Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: holdenvstyler Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11.063
Cevap
155
Favori
556.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bende başvuruyu yaptım 14 lük tarifeye.
    Hat sahibi olmak, kimliği yanında bulundurmak ve adres kaydının nüfusta kayıtlı olması yeterlidir. Eğer adres kayıtlı değilse Adınıza kayıtlı fatura yada ikametgah ile halledebilirsiniz. Turkcell den geçiş yaptım, herhangi bir ücret veya aksilikle karşılaşmadım şuan. Taahhüt yok, kafam rahat geçişi yaptım :)

Orijinalden alıntı: rahmiatasoy

Bugün bende başvuruyu yaptım 14 lük tarifeye.
    Hat sahibi olmak, kimliği yanında bulundurmak ve adres kaydının nüfusta kayıtlı olması yeterlidir. Eğer adres kayıtlı değilse Adınıza kayıtlı fatura yada ikametgah ile halledebilirsiniz. Turkcell den geçiş yaptım, herhangi bir ücret veya aksilikle karşılaşmadım şuan. Taahhüt yok, kafam rahat geçişi yaptım :)

Avea faturalı hattan geçiş yapıyorsanız sadece kimlikte yetiyor...

Benim sorum bu 3500 dk ile görüntülü görüşme yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pttcell 14 lük tarifedeyim,ikinci faturam 7,61 tl geldi. İlkide 5,50 tl civarındaydı. Hadi ilki gün bazlı olduğundan,ikincisi neden böyle düşük geldi. Dakikaların yarısını bile kullanmamıştım,ondan mı acep

Orijinalden alıntı: umbaba

Bugun pttcell e geceyim diye bir ptt subesine gittim. Dun telde konusmustum, forumda var konuyu bulunca oraya da yazacagim.
    Her neyse, gittim subeye, karsima cikan adama pttcelle gecmek istiyorum dedim.
    Cevap; emin misin? Oldu.
    Nasil yani, evet dedim.
    Cevap ciddi olamazsin 30bin ptt calisanindan biri bile gecmiyor sen gecmek mi istiyorsun dedi.
    Bildigin hoduk gibi kaldim.
    Sonra ekledi ptt devletin, faturan asla bekledigin tutarda gelmez. Bir sorun yasarsin ksrsinda muhattap olarak hic bir allahin kulunu bulamazsin. Sana git dava ac derler 300lira dava acarsin aylarca sonucunu beklersin dava parani ve 3-5lirani anca oyle geri alirsin. Dedi. Ve ekledi, sence sinirsiz internet mumkun mu 14liraya dedi, yok dedim. Iste sen bile soyluyorsun. Arada girer girmez bi video bile izleyemezsin dedi. Ve karsinda muhattabin da olmaz dedi.
    Durum boyle gencler. Ben bile. Sastim kaldim. Avea alt yapisini kullaniyor ama dedigimde ise, birak ya adini kullaniyordur sadece dostu akrabasidir avea nin sahibi dedi.

Adam bir konuda haklıymış;faturan beklediğin tutarda gelmeyebilir. Mesela ben 14 tl beklerken 7,61 tl geldi,niye düşük geldi diye dava açacam
    Şaka bir yana,yukarıya da yazdım, ilk 2 faturam 5,50 tl ve 7,61 tl geldi. Yani dakika ve sms işini iyi takip ederseniz,sorun olmayacağını sanıyorum. Helede internete bağlanabilen bir telefon kullanıyorsanız,biçilmiş kaftan diyebilirim bu tarife için.
    Ayrıca bu tarifedeki sınırsız internet,doya doya video izleyebilirsiniz anlamına gelmiyor. Sadece whatsapp gibi programlarla mesajlaşma falan yapabilirsiniz 250 mb dolunca,yada biraz düşük hızlarla internete bağlanabilirsiniz. Ki bu bütün operatörlerde geçerlidir,hatta AKK dolunca hızı 96 kbps'ye düşürenler bile var. Burda 128 kbps hiç olmazsa. Ayrıca bu hızdaki interneti bilgisayarında kullanan birçok kişi var,bende birkaç ay kullanmıştım. Asıl önemlisi,internetten dolayı yüksek fatura riskiniz yok.
    Daha önce başka bir forumda telaffuz edilmişti; burdaki birçok arkadaş müşteri temsilcilerinden yada görevlilerinden daha bilgili bu konularda :) Bizzat tecrübeye dayalı çoğu yorum. Avea'nın kapsama alanıyla ilgili sorununuz yoksa ve de dakika ve sms yeterliyse,gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.
    Ayrıca ptt devletin olsa da, bildiğim kadarıyla burda tek fonksiyonu abone kaydı ve faturadan aldığı pay. Yani bildiğiniz bir avea bayisi gibi. Geri kalan her işi avea yapıyor. Hatta pttcell online işlemlere girdiğinizde bile,adres satırına dikkat ederseniz,www.avea.com.tr adresine giriyorsunuz aslında
    Ben şahsen şu an piyasadaki en uygun faturalı tarifelerin,pttcell tarifeleri olduğunu düşünüyorum. Çıktığı günlerden beri 14lük tarifedeyim ve şu an için kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür.34

quote:

Bugun pttcell e geceyim diye bir ptt subesine gittim. Dun telde konusmustum, forumda var konuyu bulunca oraya da yazacagim.
    Cevap; emin misin? Oldu.
    Nasil yani, evet dedim.
    Cevap ciddi olamazsin 30bin ptt calisanindan biri bile gecmiyor sen gecmek mi istiyorsun dedi.
    Sonra ekledi ptt devletin, faturan asla bekledigin tutarda gelmez. Bir sorun yasarsin ksrsinda muhattap olarak hic bir allahin kulunu bulamazsin. Sana git dava ac derler 300lira dava acarsin aylarca sonucunu beklersin dava parani ve 3-5lirani anca oyle geri alirsin. Dedi. Ve ekledi, sence sinirsiz internet mumkun mu 14liraya dedi, yok dedim. Iste sen bile soyluyorsun. Arada girer girmez bi video bile izleyemezsin dedi. Ve karsinda muhattabin da olmaz dedi.
    Durum boyle gencler. Ben bile. Sastim kaldim. Avea alt yapisini kullaniyor ama dedigimde ise, birak ya adini kullaniyordur sadece dostu akrabasidir avea nin sahibi dedi.

Adam bir konuda haklıymış;faturan beklediğin tutarda gelmeyebilir. Mesela ben 14 tl beklerken 7,61 tl geldi,niye düşük geldi diye dava açacam
    Şaka bir yana,yukarıya da yazdım, ilk 2 faturam 5,50 tl ve 7,61 tl geldi. Yani dakika ve sms işini iyi takip ederseniz,sorun olmayacağını sanıyorum. Helede internete bağlanabilen bir telefon kullanıyorsanız,biçilmiş kaftan diyebilirim bu tarife için.
    Ayrıca bu tarifedeki sınırsız internet,doya doya video izleyebilirsiniz anlamına gelmiyor. Sadece whatsapp gibi programlarla mesajlaşma falan yapabilirsiniz 250 mb dolunca,yada biraz düşük hızlarla internete bağlanabilirsiniz. Ki bu bütün operatörlerde geçerlidir,hatta AKK dolunca hızı 96 kbps'ye düşürenler bile var. Burda 128 kbps hiç olmazsa. Ayrıca bu hızdaki interneti bilgisayarında kullanan birçok kişi var,bende birkaç ay kullanmıştım. Asıl önemlisi,internetten dolayı yüksek fatura riskiniz yok.
    Daha önce başka bir forumda telaffuz edilmişti; burdaki birçok arkadaş müşteri temsilcilerinden yada görevlilerinden daha bilgili bu konularda :) Bizzat tecrübeye dayalı çoğu yorum. Avea'nın kapsama alanıyla ilgili sorununuz yoksa ve de dakika ve sms yeterliyse,gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz.
    Ayrıca ptt devletin olsa da, bildiğim kadarıyla burda tek fonksiyonu abone kaydı ve faturadan aldığı pay. Yani bildiğiniz bir avea bayisi gibi. Geri kalan her işi avea yapıyor. Hatta pttcell online işlemlere girdiğinizde bile,adres satırına dikkat ederseniz,www.avea.com.tr adresine giriyorsunuz aslında
    Ben şahsen şu an piyasadaki en uygun faturalı tarifelerin,pttcell tarifeleri olduğunu düşünüyorum. Çıktığı günlerden beri 14lük tarifedeyim ve şu an için kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum

@inexo

5,5 tl ve 7,61 tl mi? nasıl az gelebilir ki fatura? bugün az geliyorsa, yarın da çok gelebilir anlamına gelmiyor mu?
    Ayrıca benim kafamda son 2 hafta için 1gb internet yaptırmak var. aylığı 10tl, 2 haftası 5 tl olacak. yani kafamda ödeyeceğim fatura 19tl. bu noktada bir sıkıntı olabilir mi?
    Turkcell 'den geçmek istiyorum. Kimliğimle gitsem, yeterli olacak mıdır?
    Teşekkürler...

• kontorlu avea dan mi geçtiniz evetse kaç tl vardı

• geçişte sadece kimlik istediler benden

• avea faturali kullanırken bayiden 1 tl masraf kesiliyordu. ptt yı bilmem odenirmi ama ben aveadan fatura ödemem

• Ben faturalı aveadan geçtim,sadece kimlik yetti. Belki diğer operatörlerden geçince fatura falan ister. Ayrıca faturanın bugün yüksek gelmesi,yarında yüksek gelebileceğini göstermez her zaman. Faturanın dakikaları kullanmadığımdan dolayı düşük geldiğini tahmin ettim,yinede diğer arkadaşlara sordum. Bu ayda daha dakikaların yarıdan fazlası duruyo;yine 7,61 tl bekliyom faturayı,fazlasına itiraz ederim

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Pttcell e geçenler faturasını bankalardan otomatik talimatla ödeyebiliyorlar mı.. Ödenmiyorsa illa ptt ye mi gitmek gerekiyor ödeme için..

avea faturası olarak talimat verirsiniz ?

Sanırım o şekilde olmuyormuş. Mesela Bimcell li bir hatta bankalardan kontör yüklenemiyor. Ya bimden ya da bimcell online hizmetlerden girip yüklemek gerekiyor.

o zaman sıkıntı... çünkü bazı ptt ler çok kalabalık oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pttcell e geçenler faturasını bankalardan otomatik talimatla ödeyebiliyorlar mı.. Ödenmiyorsa illa ptt ye mi gitmek gerekiyor ödeme için..

avea faturası olarak talimat verirsiniz ?

Sanırım o şekilde olmuyormuş. Mesela Bimcell li bir hatta bankalardan kontör yüklenemiyor. Ya bimden ya da bimcell online hizmetlerden girip yüklemek gerekiyor.

o zaman sıkıntı... çünkü bazı ptt ler çok kalabalık oluyor.

Ben ptt ye gittim,sıra beklemeden direkt ilgili gişede işimi hallettim. Hatta 2 hattımı pttcelle taşıdım,ikisinde de beklemedim. Ayrıca ödemeyi avea online işlemlerden de yapabileceğimi söylemişti müşteri temsilcisi,nihayetinde fatura görüntülenebiliyosa ödenebilirde. Ama ben ne olur ne olmaz diye pttcell online işlemlerden girip sanal kartımla ödedim.Muhtemelen bankalarda avea ödemesi olarak seçip ödeme talimatıda verilebilir sanıyorum,ptt ile avea sonra aralarında hesaplaşırlar ,yinede müşteri hizmetlerinden sormanızı tavsiye ederim

• numara taşımada mikro sim kart veriyorlar mı acaba?

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Turkcell hattimi kendi adima yeni aldigim icin pttcelle tasiyamadim ancak yeni hat cikarttim. Simdi merak ettigim soru ben bu hatti 1 hafta icinde miydi cayma hakkimi kullanarak iptal edebilir miyim?

hocam yeni hat aldığınız için yeni faturalı hat ücreti ödediniz mi ya da bu konuda bilginiz var mı?

Orijinalden alıntı: Özgür.34

quote:

Cevap; emin misin? Oldu.
    Nasil yani, evet dedim.

Bencede 14 Liralık hat "Şu an piyasadaki en uygun faturalı hat" diyebilirim, hiç bir etki altında kalmadan ve hiç bir menfaati olmayan sade bir kullanıcı olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim
    Bana 250 MB interneti yetmedi ama Bir haftadır düşük hızda sınırsız çok rahat işimi görüyor, Sagolasın avea, sen olmasaydın aç kurtlar bizi ham yapardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    alabiliyorsun istersen ben almadım eski sim devam edilebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedwal -- 22 Ağustos 2013; 8:53:53 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.