Şimdi Ara

PTT KARGOYU AÇMIŞ BİLETLERİ ÇALMIŞLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 gün önce arkadaşım Siirt'ten beni aradı 20 tane çeyrek bilet istedi komutanları için parayı gönderdi bende nimet abladan kaptım biletleri 20 tane daha sonra aynı gün a4 kağıdına sardım bantladım ve şeffaf dosyaya sardım yine bantladım ptt gittim ve gönderdim 2 gün sonra ulaşmış kargo kargo paketinde hasar yok ama şeffaf dosya ve a4 kağıdı açılmış ve içinde sadece 5 bilet kalmış yarın araştıracağım büyük ihtimalle benim verdiğim ptt şubesi çaldı kamera kayıtlarını isteyeceğim başka ne tür yollar izleyebilirim arkadaşın başını sıkıştırıyorlar askerliğini yakmakla tehdit ediyorlarmış komutanları komutan falanda beni aradı komutan Siirt şube bakacak bende İstanbul yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ama o biletler çoktan uçmuştur diye düşünüyorum en azından çalanın görüntüleri çıksa yeter .

• gelişme ptt ulaşılmadı daha yarın gideceğim ama komutanlar beni suçluyor şaka gibi hayatımda böyle iftiraya maruz kalmadım
  • Geçmiş olsun hocam peşini bırakmayın derim. De neden bileti sizden istedi bu arkadaş siirtte yok mu bilet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam komutanları nimet abladan istemiş ondan dolayı başta bende oralı olmadım sorun olur diye arkadaşın hatırına gittim şimdi olay bana döndü olay tatlıya bağlansın diyor gönderme yapıyor bana aldıysan gönder falan diye bağırıp çağırmadım arkadaş orada diye ama ne bileyim başımdan aşağı kaynar su döküldü olay bana dönünce yarın gerekirse kavga dövüş görüntüleri almaya çalışacağım pttden delirdim bu kadar şerefsizlik olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 29 Aralık 2014; 22:43:53 >
  • Hocam olay tatliya baglansin demis agir bir laf cidden.
    Durumunuz iyiyse alin biletleri tekrar basimin gozumun sadakasi olsun deyip yollayin saglam bir kargo sirketiyle tekrar.
    ptt olayinin da pesini birakmayin.
    gecmis olsun.

• teşekkürler hocam durumda sorun yok gidip alabilirim ama aldığımda bu olayı üstlenmiş oluyorum yani direk olarak suçlu gibi oluyorum çok kıl bir durum paket yırtılmamış içinde biletler yok şaka gibi ptt yi kovalamaktan başka seçeneğim yok herhalde
  • vay arkadş olaya bak yaa güvenip kargoya verdiğimiz paketi bile açacak kadar adileşmiş bu insanlar yuhh artık daha ne diyim

Hocam bu olayın peşini bırakmayın derim ihale size patlamasın sonra adi herifler yaa valla git tüketici mahkemelerine başvur elinde geçerli delil varsa hakkını ara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serefsizler ya surekli yapiyorlar demek ki yirtmadan acmislarsa. İnsallah bulunur ne diyelim.

Simdi biletler yilbasina kadar ortaya cikmayacagi icin bence yarin gidip.yeni bilet almakta fayda var. Evet ustlenmis olacaksiniz ama konusurken soyleyin "aliyorum ama bu uzerimdeki sorumlulugu atmak icin" deyin.

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    hocam geçerli delil yok yani içine ne konulduğu belli değil sayısı yok ortada işin kötü olan tarafı poşetin hasarlı olmaması zaten poşet hasarlı olsaydı benden yana bir sorun olmayacaktı kafam rahattı en azından olay bana patladı kafayı yiyeceğim sorun üstüne sorun şu son 2 senedir çekmediğim çile kalmadı kendi amcam bile dava açtı bana ölümle tehdit etti bonzai içiyormuşum diye ulan ne diyeyim cinnet geçirmem inşallah yazdığınız için teşekkürler hocam kayıtlara bakacağım yarın verirlerse tabi
  • Hocam olay benim verdiğim şubede olmuş büyük ihtimalle ki öyle daha kolay olur hocam karşımda olan kişi adam akıllı biri olsaydı konuşmayı bilseydi inanin alır gönderirdim laflar laflar yarım saat konuştu yani çok gıcık bir tipti kitlendim adama analar ne şerefsizler doğuruyor .
  • Hakkinda hayirlisi dostum cok takma kafaya. O arkadasinla da bir daha gorusme derim.

• Haklisin hocam yazdigin icin tesekkurler hayirlisi olur ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun da kamera kayıtlarından bir şey çıkacak mı ?

düzeltme :
    son mesajda dünü görünce saat bakmadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okank. -- 30 Aralık 2014; 1:40:36 >
  • okank. O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilmiyorum hocam kafayı yemek üzereyim inş çıkarda üstümde olan yük kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 30 Aralık 2014; 2:11:56 >
  • XQS kullanıcısına yanıt
    İnşallah ama hocam o haltı yiyen onu düşünmüştür bence, çok sıkıntılı bir durum.Ayrıca paket hiç bozulmamış demişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okank.

İnşallah ama hocam o haltı yiyen onu düşünmüştür bence, çok sıkıntılı bir durum.Ayrıca paket hiç bozulmamış demişsiniz.

Evet hocam pakette sorun yokmus paket hasarli olsa neysede icindeki sardigim ayri bi paket hasarli arkadasin ustude ptt oyle sey yapmaz diyor zan altinda birakiyor bilmiyorum hocam ahirette hakkim olsun artik ortaya ciksin cikmasin hakkimi helal etmiyorum iftirada bulunanlara lanet olsun pttye

• Belki tam gitti arkadasin yalan soyluyor.

Adam baksana direk sana suc atmis.

• Bileti alırsan sorumluluğu almıyorsun, atıyorsun. 15 tane bilet çalan adam fark edileceğini bilmez mi sonradan? Yani şöyle açıklayım, çalmış gibi düşünürsen : 15 tane bilet çalıyorsun bunun sonradan açığa çıkacağını bilirsin. Öyle biri neden tekrar 15 bilet alsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

Belki tam gitti arkadasin yalan soyluyor.

Adam baksana direk sana suc atmis.

Hocam arkadasta sorun yok zaten hocam biliyor yapmadigimi yapmayacagimi onun tegmeni benle irtibat halinde arkadastan yana bir sikinti yok yani arkadas almis kargoyu bende dedim torbayi ilk sen mi actin evet dedi yani ordan yana bir durum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Bileti alırsan sorumluluğu almıyorsun, atıyorsun. 15 tane bilet çalan adam fark edileceğini bilmez mi sonradan? Yani şöyle açıklayım, çalmış gibi düşünürsen : 15 tane bilet çalıyorsun bunun sonradan açığa çıkacağını bilirsin. Öyle biri neden tekrar 15 bilet alsın?

Hocam ben calsam zaten irtibat halinde olmam tamamen ordaki arkadasa yardim etmek amaciyla katlaniyorum beni suclayan kisi ve kisilere bugun ptt gidip konusacagim bir sey cikcagindan degil ya bakalim son gelismeyide yazarim tskrler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.