Şimdi Ara

PTT Kargomu TANIMADIĞIM BİRİNE Teslim etmiş ? Böyle saçmalık nasıl olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rastgele tanımadığım birine teslim etmişler şimdi ne yapmalıyım ? 80 tl lik ürün için 3 ay uğraşmak istemiyorum mağdur edildiğime dair tazminat davası vs de açabilir miyim ? Benzer olay başına gelen var mı

• faturada teslim edileceği kişi ad soyad siz gösterilip başkasına teslim etmeleri yanlıştır.Gidip bu konu hakkında dağıtıma çıkaran yerde konuşmanız gerek.Çözüme kavuşacaktır diye düşünmüyorum teslim alan nasıl almış o da farklı yani.

• Cimere şikayet edin aliden ürün aldım gelmemişti cimere şikayet ettim arayıp bilgilendirme yaptılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • polis karakoluna git ptt kargo hakkında şikayette bulun .

• quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

faturada teslim edileceği kişi ad soyad siz gösterilip başkasına teslim etmeleri yanlıştır.Gidip bu konu hakkında dağıtıma çıkaran yerde konuşmanız gerek.Çözüme kavuşacaktır diye düşünmüyorum teslim alan nasıl almış o da farklı yani.

Teslim alan kişinin adı soyadı da farklı bu nasıl bi kurum arkadaş her isteyene her kargoyu veriyorlar demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14E016876

Cimere şikayet edin aliden ürün aldım gelmemişti cimere şikayet ettim arayıp bilgilendirme yaptılar

Tüketici haklarına e devletten şikayet ettim de cimer daha mı hızlı sonuç verir oraya da edeyim size ne kadar sürede dönüş yaptılar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

polis karakoluna git ptt kargo hakkında şikayette bulun .

İlgileneceklerini sanmıyorum kimi şikayet edeceğim ki ptt kurumunu mu ? e devletten tüketici haklarına şikayet ettim hepsiburada dan ticket açtım cimere falan da yazacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.

Teslim alan kişinin adı soyadı da gözüküyor tabi yanlış belirtmiş de olabilir ama sonuçta rastgele birine teslim etmişler nitelikli hırsızlık söz konusu.

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Bir den fazla olduğu için 13 gün aldı sizinki daha az sürer gibi geliyor

• ben de en son yemeksepetinde parayi onceden odedigim yemegi sitede oturan baska birine teslim etmislerdi durduk yere 70 lira zarar ettim can sikici bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: létsche

ben de en son yemeksepetinde parayi onceden odedigim yemegi sitede oturan baska birine teslim etmislerdi durduk yere 70 lira zarar ettim can sikici bir olay

Sitede oturan kişiyi buldunuz mu neden teslim almış ki ? Paranızı geri alabildiniz mi

cok ugrasmadim konuyla cok buyuk bir kayip degil pahali bir sey olsa hakkimi arardim illaki. adam zaten gommustur yemegi pek birsey de kanitlayamam buyuk ihtimalle.

• Bu olay benim başıma gelse ekşi'de yazar olduğum için rezalet başlığı açardım. 100 entry falan gelince illa ki iletişime geçiyorlar neredeyse yüz bin tıklama demek. Iyi bir fırça atardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmeafavour -- 2 Ekim 2020; 15:42:14 >
    Geçen sene benım kargomu adresimin 6 sokak ilerisinde benımle ve adresimle alakası olmayan bir sitenin güvenliğine teslim etmişlerdi.

• ptt de çalışan akrabalarım var. ptt yeni elaman almıyor iş yükü çok fazla. devlet ptt yi ya tamamen özelleştirmeli yada tamamen kamulaştırup çok sayıda yeni personel almalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.