Şimdi Ara

PTT KARGO (yurt dışından gelen sipariş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün dağıtıma çıkarıldı yazıyordu sabah 11 de fakat hala gelmedi şubeyi aradım burdan göremiyoruz dediler internetten takip edin dediler

• Yurtdışı siparişlerini PTT Kargo dağıtmıyor.Postacılar getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Yurtdışı siparişlerini PTT Kargo dağıtmıyor.Postacılar getiriyor.

ptt kargo dağıtıyo yanlış bilgi vermeyelim. ben ptt kargo dağıtım şubesine gidip elden alıyorum.

ürün ülkeye girdiyse ve takip numarası varsa ptt nin sitesinden takip yapabilirsin. eğer takibine rağmen çalışan bilgi veremiyorum derse çalışanda problem vardır. site sorgulamasında hangi şubedeyse o şubenin telefonunu bul ve ara sana yardımcı olacaklardır.
  • Bizim burda dagitima cikti yazdi mi bizzat ptt ye gidip aliyorum yoksa postacilara kalsa ohoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

ptt kargo dağıtıyo yanlış bilgi vermeyelim. ben ptt kargo dağıtım şubesine gidip elden alıyorum.

PTT kargo hizmeti veren PTT şubesinden elden alıyorsundur.Yoksa PTT kargoların ayrıca şubeleri yok PTT binalarında hizmet veriyorlar.Adrese gelen gönderileri postacılar dağıtıyor.
  • DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - BURSA YILDIRIM PDM
    10/02/2014 11:11:08
    yazıyor bugunde gelmesee yarın şubeye gidip sorucam
  • Benimde bi siparişim vardı 5 6 iş günü denildi bir hafta etti hala alamadım takip kodum yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ptt kargo hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

PTT kargo hizmeti veren PTT şubesinden elden alıyorsundur.Yoksa PTT kargoların ayrıca şubeleri yok PTT binalarında hizmet veriyorlar.Adrese gelen gönderileri postacılar dağıtıyor.

arkadaşım senin kafan mı iyi. ben ptt şubesinden almadım ptt kargo dağıtım şubesinden aldığımı zaten belirttim. hala diyosan ki ptt kargonun ayrı binası yok git araştır bakalım var mıymış yok muymuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım senin kafan mı iyi. ben ptt şubesinden almadım ptt kargo dağıtım şubesinden aldığımı zaten belirttim. hala diyosan ki ptt kargonun ayrı binası yok git araştır bakalım var mıymış yok muymuş

Tamam kardeşim sen kingsin.Bi dahaki sefere adrese yurtdışı sipariş ver bak bakalım kim getiriyor kapına.

• aynı durumdayım bende dağıtıma çıktı sonra yeni cihete kayıt edildi diyor. bugün aradım bugün dağıtıma çıkacak dedi
  • dağıtıma çıktı yazısından 3-4 gün sonra geliyor arkadaşlar bende kargo bekliyorum çinden.

ayın 7sinde dağıtıma çıktı ibaresi geldi. sonra 3-4 gün içinde artık nasıl bi üşengeç sistemse 5 günü buluyor getirmeleri.

ama dağıtıma çıktı yazısı için sevinelim en azından mal gümrükten geçmiş demektir

(not. bu söylediklerim yurt dışı gönderimler içindir. normal ptt kargo daha hızlı işliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Şubat 2014; 12:21:59 >
  • Adam yoklugundan bir yere haftada bir ugrarlar o yuzden beklemeyin, eger dagıtıma cıktı yada almanız icin ihbar kagıdı dagıtımda ibaresi gorursenin gidin alın yoksa eger sizin sokaga gelme gunu gecti ise bir hafta daha beklersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kardeşim sen kingsin.Bi dahaki sefere adrese yurtdışı sipariş ver bak bakalım kim getiriyor kapına.

bak arkadaşım sana ptt nin çalışma sistemini anlatim. önce şehrin ptt kargo bölümüne gider eğer hafta içiyse en yakın ptt ye bırakılır oranın kuryesi dağıtım yapar. eğer cumartesi günüyse saat 1 e kadar dağıtım olur o dağıtımda ptt kargo elemanları bizzat dağıtıma çıkar. eğer zarf falan yolladılarsa postacı getirir orası ayrı. hatta küçük bişeyse ve yinede zarfa konduysa postacının getirmesi normal. ben normal bir ürün için söylüyorum bunları

• Bende almıştım yurtdışından ama getireni görmedim bile adam zile bastı apartman boşluğundan pakeeeet diye bağırdı posta kutusunun yakınına biyere koyup kaçmış gitmiş adam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.