PTT KARGO ile istanbuldan samsuna 15 kg lik bir mini buzdolabı göndericem , en boy ve yükseklik değerlerini girdim sitede 17 tl çıkardı... güvenli olur mu acaba buzdolabının başına birşey gelsin istemiyorum , diğer kargolar gibi kırılabilir yapıştırması koyuyorlar mı , kaç günde samsuna gider ? sigortalı gönderme imkanım yok çünkü faturası yok
Ptt Kargo'nun ne yapacağı hiç belli olmuyor.Bence imkanın varsa başka kargo şirketiyle gönder.
Ben daha once gondermedigim icin bilmiyorum ,acaba problem yasarmiym 15 kg mini buzdolabini gonderirken
Hiçbir şey olmaz ben 40kg büro tipi buzdolabı gönderdim hemde mardine
buzdolabın hasar alabilir. onun dışında bir sorun görmüyorum. en ucuz ptt kargo oluyor diğerlerinde o fiyata gönderebileceğini sanmıyorum. ayrıca özel firmalar sigortalı göndermek için fatura talep etmiyor diye biliyorum. o zaman da nasıl fiyat biçerler onu da bilemiyorum ama ben gönderirken sigortalı diyordum sadece, bir şey sormuyorlardı
ptt'nin sitesinden kaç günde geleceği hakkında hesaplama yaptığımda 1 gün yazıyordu. kargo elime tam olarak 13 gün sonra ulaştı, işte hizmet bu
ne yaşıyacaksın ki? hiçbir sorun çıkmaz adam buzdolabını fırlatıp attıracak değil. Kargo şirketleri fahiş para alır.