Şimdi Ara

PTT KARGO İLE MİNİ BUZDOLABI GÖNDERİCEM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PTT KARGO ile istanbuldan samsuna 15 kg lik bir mini buzdolabı göndericem , en boy ve yükseklik değerlerini girdim sitede 17 tl çıkardı...
    güvenli olur mu acaba buzdolabının başına birşey gelsin istemiyorum , diğer kargolar gibi kırılabilir yapıştırması koyuyorlar mı , kaç günde samsuna gider ?
    sigortalı gönderme imkanım yok çünkü faturası yok

• Ptt Kargo'nun ne yapacağı hiç belli olmuyor.Bence imkanın varsa başka kargo şirketiyle gönder.
  • Ben daha once gondermedigim icin bilmiyorum ,acaba problem yasarmiym 15 kg mini buzdolabini gonderirken
  • Hiçbir şey olmaz ben 40kg büro tipi buzdolabı gönderdim hemde mardine
  • buzdolabın hasar alabilir. onun dışında bir sorun görmüyorum. en ucuz ptt kargo oluyor diğerlerinde o fiyata gönderebileceğini sanmıyorum. ayrıca özel firmalar sigortalı göndermek için fatura talep etmiyor diye biliyorum. o zaman da nasıl fiyat biçerler onu da bilemiyorum ama ben gönderirken sigortalı diyordum sadece, bir şey sormuyorlardı
  • ptt'nin sitesinden kaç günde geleceği hakkında hesaplama yaptığımda 1 gün yazıyordu.
    kargo elime tam olarak 13 gün sonra ulaştı, işte hizmet bu
  • ne yaşıyacaksın ki? hiçbir sorun çıkmaz adam buzdolabını fırlatıp attıracak değil. Kargo şirketleri fahiş para alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gönderdiğiniz her ürün sigortalıdır zaten
    Elinizde faturası varsa daha iyi olur ama yoksada bir problem yaşamazsınız.
  • o girdiğin fiyatlar eski fiyatlar.ptt de desi hesabına geçti.yine de en ucuzu hala ptt.25-30tlye gider.
  • KAÇ GÜNDE GİDER ACABA SAMSUN'A
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.