Şimdi Ara

PTT Kargo 7,55TLden Türkiyenin heryerine En Uygun kargo gönderme fırsatı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Bugün PTT ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdim. Birkaç güne kadar PTT kargo anlaşması yapılacaktır. Artıkdan bir websitesi kurarak entegrasyon işlemi yapılacaktır.
    Yani kısaca site üzerinden gönderici adı adresi ve alıcı adı adresini siz dolduracaksınız ve sistem size tek kullanımlık bir kod verecek. O kod ile 0 - 1 KGDesi kargoyu 7,55TLye göndereceksiniz. Sistem 3 ay boyunca ücretsiz olacaktır. Aylık hedefimiz eğer 1000 kargo gönderilirse 1kgDesi 5,5TL ye düşecektir.
    Amacımız herkesin kargosunu rahat birşekilde gönderilmesini sağlamaktır. Zebramo veya gittigidiyor gibi katı kulları olan websitelerle uğraşmak zorunda kalmayacak siz sadece işinize odaklanacaksınız. Bende size en uygun kargo fiyatını vererek sizlerin işlerinizi büyütmenizde bir nebze yanınızda olmanın mutluluğunu yaşıyor olacağım.

    Konuya mesaj bırakan herkese sistem kurulumu tamamlandığı zaman tek tek ulaşacağım.

    Fiyat herzaman bu şekilde kalmayacaktır ne kadar çok kargo gönderirsek fiyat okadar düşecektir.







  • takip
  • forumda buna benzer yapan vardı galiba
  • Websitesi kuruluyorsa tamamen güvenilir olmalıdır. Ne siz ne başkası girilen bilgileri görememelidir, görmemelidir veya görmezseniz iyi olur demiyorum sistem tarafından görünmesi imkansız olmalıdır. Bu olursa anca tutar bu site.

    Sistem mantıklı işe yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.