Şimdi Ara

PTT'de çalışıyorum soruları alayım (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.294
Cevap
58
Favori
393.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür paketimi ne bekletyonuz lan memurlar geldi ptt de bekliyo yollayın şunu bilerek yapıyolar yeminle pazartesi teslim alıyım diye geçen seferde böyle yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

Kargonuz nereden bekliyor ona göre bilgi paylaşmam daha yararlı olacaktır.

hocam yurtdışından tablet getirttim 3g simkart felan yok sorgulama sayfasında 60 kuruş vergi var gözüküyor ve son işlem zimmet alındı yazıyor ne anlama geliyor teşekkürler
  • Hocam yere düşen pulları napıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • back2back kullanıcısına yanıt
    evine doğru yola çıkmış demek oluyor

• termomen kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • SnopyzZ kullanıcısına yanıt
    Üslubunu düzeltirsen cevap alabilirsin.

• Yurt dışından gelen kargolar için bir öneriniz var mı?Posta kutusu açtırsak iş görür mü?

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    cevap istemedim
  • quote:

Kargonuz nereden bekliyor ona göre bilgi paylaşmam daha yararlı olacaktır.

Hocam geçen hafta mesaj ile konuşmuştuk :), ama yine durum değişmedi. Pim'de bekliyor herhalde.
  • alborjon A kullanıcısına yanıt
    Posta kutusu kiralarsanız çok daha sağlıklı olacaktır yurtdışı gönderileriniz için.

• Hocam bu posta kutusu küçük birşey sanırım. Sipariş ettiğimiz ürünlerin o kutuya sığmasımı lazım? Sığmazsa diyelim ne olur kargoyu şubede tutmazlarmı yoksa şubede bi köşeye bırakırlar sorun olmaz mı?

Birde ürün falan geldiğinde bize bilgilendirme amaçlı mesaj falan geliyormu yoksa gidip sürekli bizim kutumuzu kontrolmü etmemiz gerekiyor?

• quote:

Posta kutusu kiralarsanız çok daha sağlıklı olacaktır yurtdışı gönderileriniz için.

Gönderiler gelince oraya mı yönlendirilecek

• Adresime yurtdy?y gönderi gelecek ancak maalesef 1 ay kadar adresin oldu?u ?ehirde bulunamayaca?ym. Yade edilmemesi için ne yapabilirim? Te?ekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 8 Eylül 2016; 20:28:19 >

• hocam bu gönderinin akıbeti nedir? bayramdan sonraya sevkiyat mı bekliyor, gümrükten geçti mi demek :)

hep kafamı karıştırmıştır şu ''zimmet alındı'' ve ''zimmet ''edildi'' ibareleri :)
  • bu cuma dağıtım olurmu acaba ? yada şehirler arası taşıma başlarmı ? bayram boyunca misal istanbuldan antalyaya taşıma olurmu yoksa tatil başladı diye ara bir şehirde beklermi kargo
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Adresinizde bulunmaması dahilinde kayıtlı bir gönderiyse size en yakın şubede 20 gün bekler almamamız dahilinde tekrar geri iade edilir.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye geliş kaydı yapılmış dostum gönderinizin içeriğine göre ya UKİM'e (gümrüğe) ya da size en yakın dağıtım merkezine gönderilir.

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Kargoların sevkiyatı devam eder ama dağıtım 19/09/2016 tarihindeki başlayacak.

• Kiralık posta kutusu alman küçük gönderiler için yararlı olacaktır ama büyük gönderilerin sığabileceği ebatlarda değildir posta kutusu.

Bu arada evet senin gönderilerin için herhangi bir sms ile bilgilendirme yapılmaz senin periyodik olarak kontrol sağlaman gerekli dostum.

• quote:

Kiralık posta kutusu alman küçük gönderiler için yararlı olacaktır ama büyük gönderilerin sığabileceği ebatlarda değildir posta kutusu.

Bu arada evet senin gönderilerin için herhangi bir sms ile bilgilendirme yapılmaz senin periyodik olarak kontrol sağlaman gerekli dostum.

Nereden takip edebiliriz hocam?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.