Şimdi Ara

Psych sizce neden Türkiyede tutmadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta başladığım " Psych " dizisi çok çok iyi bir dizi.İzleyenler Pilot bölümle anlayacaktır zaten.
    2.sezona geçtim fakat, Hiçbir bölümü neredeyse düzgün çevrilmemiş.Altyazılar bile çok geç çıkıyor.İlgi neredeyse 0.Fakat izleyen görecektir.Reytingden dolayıda şuan 8.Sezonu devam etmekte fakat bu son sezon olacak.Benim anlamadığım dizi bu kadar güzelken sizce neden tutmadı?
    How I Met Your Mother dizisini izleyenler bilir.Dizi Barney sayesinde ayakta durur.Onu çıkarırsanız Dizi biter, İzlenmeyecek hale gelir.(Yanlış anlaşılmasın diziye laf atmıyorum)
    Lakin bu dizide Shawn olsun, Gus olsun, Lassiter olsun, Henry olsun.
    Bakın sadece oyuncularda değil, Konu da gayet güzel.

Her bölüm türetilen cinayetler ve bunu çözerken ilginç şekilde yapmaları.Ayrıca, Dizinin her başında Shawn'ın Babası ile olan anıları gösteriliyor ve oldukça iyi şekilde.
    Bu dizinin tutmaması için bir sebep göremiyorum doğrusu, bu yazımı okuyup diziye bir şans vermek isteyenler olabilir kesinlikle deneyin derim.Dizinin konusundan bahsetmişken Sadece Cinayet çözmek yoktur.Gus ve Shawn'ın ilginç arkadaşlıkları anlatılıyor.Repliklerde çok hoştur.Her bölümde rahat 10 filmden ve konusundan bahsederler.Güncel konular diyalog arasına serpiştirilir.Genel kültür açısından da çok faydalıdır.Dizinin beni içine çeken en iyi yanlarından biri Shawn'ın Mimikleri,Hareketleri ve Taklitleridir.
    Mentalist,The Big Bang Theory dizisini izleyenler bilir.Her zaman gizemli bir hava vardır bu dahi kişilerde.Shawn oldukça atılgan ve özgüven sahibi biridir ki, Big Bang Theory'nin Howard'ı halt yemiştir.

Bence bu diziye bir şans verin.Yakın zamandada 1.Sezondan başlayıp tüm bölümleri çevirmeyi düşünüyorum müsait bi zamanımda.İyi seyirler.

• isminden kaybediyor bi kere
  • Neden? İsmi dizi ile alakalı.İnsanlara medyum olarak tanıtarak çözüyor cinayetleri.Bir nevi Psişik.
  • Bence biraz reklam gerekiyor bu dizilere. Keşke cnbc-e bu tür dizileri görse. castle'da dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Bence biraz reklam gerekiyor bu dizilere. Keşke cnbc-e bu tür dizileri görse. castle'da dahil.

Aynen katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klişe konusu var gibi bir kişi danışman olur dedektiflere yardım eder ya dahi ya da pratik zekalı ya da davranış bilimcisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Klişe konusu var gibi bir kişi danışman olur dedektiflere yardım eder ya dahi ya da pratik zekalı ya da davranış bilimcisidir.

Bu konu artık birçok dizide var ama komikliği sayesinde bence pysch izlettiriyor kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE BU KİM?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.