Şimdi Ara

Psu'ya göre değişiklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kısaca sistemim;
    İşlemci:İntel e6400
    Ekrankartı:palit Gts250

Anakartım bozuldu ve yeni işlemci ve anakart almayı düşünüyorum.Ama psu ne kadar yeterli olur pek bilgim yok

Benim düşüncem fx6300 ve msi g46 ,Ama ekran kartı çok eskidi ve apu sistemde olabilir.Ancak olabildiğince az masraf yapmak istiyorum ondan sata2 hdd mi yeni anakartta kullanacağım.Yeni 4 gb ram almak zorundayım.Ne yapmallıyım ?

Birde kasam uniq ve anakartım: P4M900-M7 SE kasam atx değil m
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

Psu'ya göre değişiklik

• Bu güç kaynağı baya zayıf bunla sistem çalıştırılmaz bunu bi kere bırakın bi kenarı size tek tavsiyem yeni bir sistem toplamak başka tercih söz konusu değil ne yaparsanız yapın masraf olucak size hemde performans almadan
  • Yeni sistem kurmayı düşünmüyorum.Ps3 üm var.Psu en fazla kaç w işlemci için belki yeni çıkacak olan g3258 de yakında çıkacak oda olabilir.
  • senin toplam bütçen ne kadar onu söyle ona göre ben sana bişeyler diyim
  • Bu psu da hiç iş yok mu ?Forumda epeybi dolaştım.Ancak yeni bir sistem kurmaya gerek duymadım.Ps3(cfw'li) oyunları onda oynayacağım.Benim tek istediğim ekran kartımın palit gts250 kalması.Yeni mobo,işlemci ve bellek
  • bu psuya sistem bağlanmaz hemde amd sistem asla bağlanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

bu psuya sistem bağlanmaz hemde amd sistem asla bağlanmaz

Tamam ama şimdide kasamın atx olduğundan emin değilim.Bunun hakkında bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atx değilse matx anakart alırsım olur biter kasanın modeli ne
  • Kasanın modeli yok.Kasanın önünde sadece UNIQ yazısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa0304

Herkese merhaba
    kısaca sistemim;
    İşlemci:İntel e6400
    Ekrankartı:palit Gts250

Anakartım bozuldu ve yeni işlemci ve anakart almayı düşünüyorum.Ama psu ne kadar yeterli olur pek bilgim yok

Benim düşüncem fx6300 ve msi g46 ,Ama ekran kartı çok eskidi ve apu sistemde olabilir.Ancak olabildiğince az masraf yapmak istiyorum ondan sata2 hdd mi yeni anakartta kullanacağım.Yeni 4 gb ram almak zorundayım.Ne yapmallıyım ?

Birde kasam uniq ve anakartım: P4M900-M7 SE kasam atx değil m
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

Psu'ya göre değişiklik

psu çok zayıf cidden çok zayıf bence işe psu değiştirerek başlamalısın

• Psu yu değiştirmeyi karar verdim ancak kasam atx mi yoksa matx mi emin değilim.P4M900-M7 S anakartımı googleda arattığımda matx çıkıyor.
  • quote:

Kasanın modeli yok.Kasanın önünde sadece UNIQ yazısı var

fotoğrafını at bakalım
  • quote:

Psu yu değiştirmeyi karar verdim ancak kasam atx mi yoksa matx mi emin değilim.P4M900-M7 S anakartımı googleda arattığımda matx çıkıyor.

PSU aldıktan sonra 30/40 lira daha verip yeni kasada alabilirsin kasan çokmu kaliteli neden vazgeçmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

Kasanın modeli yok.Kasanın önünde sadece UNIQ yazısı var

fotoğrafını at bakalım

http://www.konyaportal.com/sandero/1.jpg
    http://www.konyaportal.com/sandero/2.jpg

bu benim kasam değil.Ama benim kasamda aynı böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ojhora

quote:

Psu yu değiştirmeyi karar verdim ancak kasam atx mi yoksa matx mi emin değilim.P4M900-M7 S anakartımı googleda arattığımda matx çıkıyor.

PSU aldıktan sonra 30/40 lira daha verip yeni kasada alabilirsin kasan çokmu kaliteli neden vazgeçmiyorsun

yok aslında kasam iyi değil ancak masraf yapmak istemiyorum.Aşağıdaki kasanın aynısı
    http://www.konyaportal.com/sandero/1.jpg
    http://www.konyaportal.com/sandero/2.jpg

• micro atx gibi duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.