Şimdi Ara

PSU ve Ekran kartı Alıcam Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende hp pro microtower bilgisayar var anakrt yonga seti resimde görüldüpü gibi ayrıca 4gb ddr3 1333mhz ram e sahibim 2*2 ekrankartımı Asus HD5770 CuCore 1gb almak istiyorum gelen tavsiyelere göre bunları seçtim ve PSU muda XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 almak istiyorum böle bi anakarta ve böle bi işlemci ile kordinelei çalışırmı uyumlu olurmu bilmiyorum ve seçtiğim ürünler doğrumudur tavsiyeleriniz beklirim 3 -4 haftaya alıcam ekran kartının kasayaa uyma sorumu yok gayet rahat oturuyo boyutlarına göre birde PSU sığma sorunu olurmu yoksa bütün PSU boyları standartmıdır şimdiden tşekkürler DH

PSU ve Ekran kartı Alıcam Tavsiye

• Seasonic 520w(130-140lira)
    5850 Twin Frozer oc(bizde hesaplı 350lira)

böyle alman çok iyi olur alamazsan psu yine aynı kalsın 230liraya vtx3d 5770 al ama 100lira daha verip 5850 almak çok daha mantıklı.

güç kaynağı birkere alınıyor iyi bişey al..
  • Bütçen nedir ve işlemcinin modeli ?
  • 450 tl gibi bir bütçe ayırıyorum crysis gibi yüksek sistem gerekesinimi gerekn oyunlar oynuyorum arkadşların tavsiyesiyle bu ürünleri seçmiştim işlemcim intel core 2 quad Q8300
  • o fiata az daha ekleyip 2 nci el 6950 bulabilirsin daha ileriye dönük bi kartır işlemcinde çok güzel biraz oc ile direk 3.0 ghz yi görüyor
  • Seasonic 520w(130-140lira)
    5850 Twin Frozer oc(bizde hesaplı 350lira)
  • arkadaşlar bu parçaları izmirden alabilceğim bi yer varmı bildiğiniz ve bu parçalar benim düşündüğüm parçalardan dahamı iyi pişman olmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı TAVSİYE
    7 ay önce açıldı
    Ekran kartı ve Crosfire tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.