9 ay önce toplama bi bilgisayar yaptım.PSU kasayla beraber verilmişti kasam coolermaster 690.sitesinde yazdığı kadarıyla bu kasayla beraber verilen psu'lar 460W.sistemim şöyle
Bunların dışında ne kadar etkiler bilmiyorum ama hp photosmart,logitech g15,razer deathadder,linksys wireless adaptör vb vb. var.bir de ramler ve işlemci overclocklu.sorun şu ki,sistemdeki tüm bileşenler olması gereken sıcaklığın üzerinde hdd de dahil.psu'mun yetersiz olması nedeniyle olabilir mi?macunlama yapıp 1-2 fan ekleyip deneme yapmak istiyorum ama ekran kartının garantisi bitmediği için açamıyorum benzer bi sorun yaşayıp psu değiştiren varsa yardım bekliyorum gidip 250 lira verip aynı sıcaklıkları alırsam çok moralim bozulur
o psu o sisteme yetersiz.. yetersiz bir psu aşırı asınmaya sebep olabiliyor.. ama senin sistemin ısınma sebebi psu mu emin olmak lazım.. her halukarda sen o sisteme sisteminin sağlığı açısından daha kaliteli ve güçlü bir psu al
psu yetersiz kalması ısınmaya yol açar en azından 500-600w psu lazım sana
açıp baktım da orjinal psu değilmiş yanında verilen.Huntkey 600 isimli bir psu max output olarak 600W yazıyor ve aktif pfc var.kasa içi havalandırma kötüymüş kablolar ekran kartının fanının önünü kapatmış işlemcinin de macunu kurumuş fanlardan bir tanesi de çalışmıyormuş...sanırım psu kaynaklı değil kabloları düzenleyip macun çeksem 2-3 fan daha eklesem düzelir gibi geliyo