Şimdi Ara

PSU: Seasonic X-750 vs. CM Silent Pro Gold 700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sessizliğin ön planda olduğu bir PSU seçiminde takıldım. Kullanlanlardan / tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum. Tşk.

Bir de: Bunların hangisinde yük durumuna göre fan hızları değişebiliyor ve varsa bu otomatik mi elle mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağır Metal -- 17 Mayıs 2011; 8:04:59 >

• Her turlu SeaSonic: sessiz ve yuksek verime sahip PSU uzmani bir marka. CM daha cok kasa ureticisi oldugu icin PSU'larda SeaSonic ile ayni kaliteyi hicbir zaman yakalayamaz.
  • Seasonic' de fan hızı değişken mi? Otomatik mi?
  • Fan hizi cektiginiz guce gore otomatik olarak ayarlaniyor. Zaten sanirsam %20'ye kadar fan devreye girmiyor, pasif sogutma yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fract4l -- 17 Mayıs 2011; 8:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Metal

Seasonic' de fan hızı değişken mi? Otomatik mi?

PSU: Seasonic X-750 vs. CM Silent Pro Gold 700
  • İşte budur! Tercih: Seasonic.

Bilgiler için teşekkürler.
  • Yük durumuna göre çalışma Corsair AX850 modelinde de vardır zira Seasonic üretimidir.Fark olarak Corsair 7 yıl garanti vermektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fani bozuk sanip PSU'yu geri yollayanlar oldugunu okumustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

Her turlu SeaSonic: sessiz ve yuksek verime sahip PSU uzmani bir marka. CM daha cok kasa ureticisi oldugu icin PSU'larda SeaSonic ile ayni kaliteyi hicbir zaman yakalayamaz.

Gold verimlilik sertifikası almış 2 ürün için böyle birşey söylemeniz çok yanlış.Kaliteleri üzerine çok fazla şey söylenemez bence %5 bile kalite farkı yoktur.
    Aralarında 60 tl fark var ve bu fark kadar 12v kombine güç farkı ve garanti süresi farkı var.CM de gayet sessizdir ki serinin adı da silent zaten.
  • İki PSU arasında kesinlikle Seasonic derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.