Bildirim
PSU mu yoksa ANAKARTMI SORUNLUDUR SİZCEE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şebekeden meydana gelen arızalar bildiğim kadarı ile garanti dışı.sen en iyisi başka bir psu ile dene.ozaman daha net anlasılır arızanın nerde olduğu. -
o zaman psu denemeden anlaşılmaz disoun yanii ok deneyim bi inş psu dadır sorun yoksa bku yedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo9 -- 14 Aralık 2006; 22:15:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: palermo9
o zaman psu denemeden anlaşılmaz disoun yanii ok deneyim bi inş psu dadır sorun yoksa bku yedim
öylr deme iyi bir psu anakart fiyatı -
quote:
Orjinalden alıntı: x-me77
quote:
öylr deme iyi bir psu anakart fiyatı
Arkadaş dandik bir psuya emanet etmeyi düşünüyor sanırım sistemi tekrar.
Bilgisayarda üvey evlat muamelesini psuya yapıyoruz geneldeHalbuki tüm sistem ona emanet. Kaliteli PSU + UPS şart bence
-
eskisi asus ta230 la gecen psu ydu 300w -
bide yarın denicem arkadasın psu sunu oldu ki psu sorunlu çıktı
sistemime hangi psu almalıyım sun orta karar bi fsp dusunuorum bide ups beni götürür heralde
amd 3000
epox npaj 939
512*2 1 gb
nvida 6600 gt
creative sonud live 7.1 -
-
quote:
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1715
bu antec nasıl bişeydir yaw ben hiç duymadım da görmedim -
quote:
quote:
bu antec nasıl bişeydir yaw ben hiç duymadım da görmedim
Duymamış olabilirsin ama bilindik bir markadır.
Tagandan kötü Thermaltake den iyi bir marka diyebilirim kabaca
İyidir yani
-
quote:
Orjinalden alıntı: reason666
quote:
quote:
bu antec nasıl bişeydir yaw ben hiç duymadım da görmedim
Duymamış olabilirsin ama bilindik bir markadır.
Tagandan kötü Thermaltake den iyi bir marka diyebilirim kabaca
İyidir yani
bence hepsinin de üstyüne çıkan modeller var bu model neo power serisi gayat güzel performasn veriyor ama birde phantom varki evladiyelik
-
anakart olabilr -
arkadasın psu nu denedim ama sonuc değişmedi napıcam şimdi anakart mı gitti dersinizz
sistemim
amd 3000
epox npaj 939
512*2 1 gb
nvida 6600 gt
creative sonud live 7.1
bende ta230 asus kasasının psu su vardı. denediim arkadasın psu da aopen 460 w dı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo9 -- 17 Aralık 2006; 23:00:14 > -
Bence büyük ihtimal anakartta ama tab Açip fonksiyona bakmak lzım mesela hic goruntu yoksa anakartta ama elektirikgitmiyo da olabilir gozlemlerii aktarırsan daha net bir c cevap alırsın -
quote:
quote:
öylr deme iyi bir psu anakart fiyatı
-
quote:
Orjinalden alıntı: SeaSun
Bence büyük ihtimal anakartta ama tab Açip fonksiyona bakmak lzım mesela hic goruntu yoksa anakartta ama elektirikgitmiyo da olabilir gozlemlerii aktarırsan daha net bir c cevap alırsın
gozlemlerım soyle kı bilgisyarı her parcasında elektrik var ama goruntu yok bilgisyara mudahale etme sansımda yok klavye uzerinde herhangi bir tuş aktif değil... -
psu sorunu diyeceğim aslında ama başka psu denemişsiniz.
geçmişte benim de başıma gelmişti, anakarta ekeltrik geliyordu, ama pc açılmıyor, biosa dahi girmiyorddu. sonuçta sorunun psudan kaynaklandığına kanat getirdim, yeni bir tane aldım o zaman düzeldi. -
quote:
Orjinalden alıntı: buffalo
psu sorunu diyeceğim aslında ama başka psu denemişsiniz.
geçmişte benim de başıma gelmişti, anakarta ekeltrik geliyordu, ama pc açılmıyor, biosa dahi girmiyorddu. sonuçta sorunun psudan kaynaklandığına kanat getirdim, yeni bir tane aldım o zaman düzeldi.
ya bende psu dandır die dusunodum ama arkadastan aldım denedim olmadı herseye bakıorum tkır tıkır calısıo gibi gelio aslında ama goturim artık bi yere de baktırim son çare
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X