beyler psu dan motor gibi ses çıkıyor bazen azalıyo bazen da çok hırlama yapıyor felan değişimden başka napılabilir temizleme dersenız elımde malzeme yok saç kurutma makınası sıcak ufluyo tut çek yapa yapa geçen temızledım biraz gene yaptı sonra geçmişti bi kere da böle bişi açmıştım ama yağlama felan bişi dediler donanımda pratik yapmadım için fazla da doğruus güç kaynağı açsam elimde kalmaması için napabilirim kesin çözüm varsa sevinirim
Sökebilirim dersen sök kompresörü olan oto lastikçi bisikletçi kompresörü olan bir yerde hava tut içine yalnız dikkat et hava tutarken fan dönmesin
Fan'ı değiştirirsen ortada bir sorun kalmaz.
Fanı çıkarıp arkasındaki yapışkanı sök orda plastık bir şey var onuda sök içine 3 4 damla makine yağı damlat Sorununun düzelmesi lazım.
Aynı sorun bendede vardı, sorun fandaydı. Pc açılırken traktör gibi ses çıkarıp sonradan geçiyordu. Yapman gereken, psunun kapağını açıp fanı soketliyse yeni fan alman soketsizse; 1.Fanın etiketini kaldır. 2.Orda fanın milini göreceksin. Onun ucunda beyaz (rengi farklıda olabilir ) bi halka olacak onu kırmadan çıkarmaya çalış. Onu çıkarınca ztn pervaneyi motordan ayırmış olacaksın. 3.Makine yağını al elinde çok fazla kullanmadan peçete yardımı yada parmağınızla her yerine sür özellikle aşınmış olan yerlere ztn görürsün hemn mıknatıstaki aşınmaları. Birde bobin sarımlarına dökmene gerek yok. 4.Hazır açmışken fanın pervane uçlarındaki tozları siliver ve geri topla. Toplarken o söktüğün halkanın yerine oturmuş olduğundan emin ol (çıt sesi ).