Şimdi Ara

PSU im kaldırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarımın psu su max. 280 watt 300 watt gözüküyo ama değil...bilgisayarda şu an 2 HD bir cd-writer epox anakart geforce4 mx 440 ve amd2500 var...
    sorunumsa dvd rom alıcam ama psu elimde patlarmı acaba???
    [dntw]

• öyle birşey olmaz. her çıkış senin tahmin ettiğinden daha az güç harcamaktadır... ama sen ne olur ne olmaz diyerekten eğer 2 fanın var ise birini devre dışı bırak. bir zararı olmaz bunun sana.
  • benim yukardaki kadar konf. olmadığı halde 300watt codegen psu patladı..nedeni elektrik de olabilir ama herhalukarda elindeki psu yetersiz.sistemin stabil çalışmayabilir.
  • ama seninkinin konf. ile filan alakası yok. olsa olsa elektrik hatlarındadır sorun. Topraklama hattın yoksa zaten kimse sana hiçbişeyin garantisini veremez. ne PSU nun ne de UPS in....Onun bile...
  • topraklama falan gibi bi sorun yok ama işte psu elimzde patlamasıda sorun değil benim anakart falan zarar vermesin yeter...
    kasada 1 tane fan var işlemcide ise standard amd fanı var...
  • fanları iptal etmen mantikli değil.3-4 tane fan bir adet pci slottan daha az psu yorar.deneme-yanılma yapabilirsin ama güvenemiyorsan fsp li güzel bi psu almanı tawsiye ederim...
  • yau arkadaşlar elimdeki sistemde patlarmı sonuc olarak patlamaz mı????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSP PSU lar nasıl
    12 yıl önce açıldı
    PSU kaldırır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım senin zaten herhalukarda iyi bir psu alman lazım..bence değiştir.elindeki 1 ay patlamaz 2 ay patlamaz 3. ayda patlar..ondan sonra anakartı da beraberinde götürdüğü zaman sen de buraya patlarsın:)
  • OC yapmadığın sürece bişi olmaz...
  • peki 250watt çeken bir sistemin overclock artışıyla beraber ne kadar çektiğini söyleyebilir misiniz?en fazla ne kadar olabilir ki? gözümün önünde benim ki de dahil olmak üzere overclock'suz sistemin 3 psu'su patladı..ki bunlardan 2 'si celeron 1ghz civarı vasat sistemler
  • Hiçbirşey olmaz boşuna canını sıkma 110w ye getirip acmadıgın surece patlamaz.
  • ne diyeyim artık..yukarda yazılanları gördün gerisi sana kalmış.diğer donanımlarına inşallah bi şey olmaz.çünkü nerden baksan sistemin 300watt'a yakın güç çekiyor.elindeki 300watt yazan psu şöyle 180watt verse,herhalde yetmez değil mi?
  • celeron 1ghz ile 3 psu patlamışsa sorun başka yerdedir..bulunduğun yerde mesela.. 235w ile athlon XP radeon 8500 kullandım uzun süre hiçte bişi olmadı, olmazda..
  • ayrıca o sistem kafadan 250w çekmez...daha az çeker..
  • ben chip'te bir sistem görmüştüm ve toplam 289watt güç çekiyordu(kendileri hesaplamışlar.arkadaş da kendisi hesaplayabilir ne kadar güç çektiğini)..ben sadece onunla kıyasladım burada +1 hard disk ve +dvdrom var.bunları dikkate almak lazım.ve güç kaynağını %80 kapasitenin üzerinde kullanmak da psu'yu zorlayacağı için(tabii bu sadece kaliteli psu'lar için)her şartta elindeki psu yetersiz kalıyor.zaten elindeki de muhtemelen kötü bir psu;onun için burda da %50-60 oranla elde ettiği güç 180watt civarı.
  • sağolun arkadaşlar ben psu yu değiştircem ama yaza kadar beklicemmmm...
    bu arada guc hesaplamada kullanılan bi program varmıı??
  • kendin hesaplayabilirsin..aygıtların üzerinde değerler yazar.
  • sağolllll :P
  • zaten öyle programın olduğunu da zannetmiyorum..açık kitapçıklarından bakmanın dışında bir yolun olduğunu da zannetmiyorum.
    saol dil çıkardığın için
  • Abi yok ya Psu önemli en yakın zamanda adam gibi psu takmak lazım şu kasaya. Güç hesaplamada kağıt kalem veya calculeytırı kullanabilirsin. Odut kaça topladın abi kasayı pek ufak gözüküyor buradan. [bandt]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.