Şimdi Ara

psu güç çıkışı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sinerji.gen.tr/high-power-500w-80-375a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-pmu71573

linkde bulununan psu, i5 6402p, msi h110 pro vd anakartım var

rx 470 ekran kartı almak istiyorum fakat 8 pin çıkışı yok onun yerine 6 pin var

tam verimle ekran kartını kullanmam için nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Üstad onu bende düşündüm de yani dönüştürücüler yeterli güç sağlar mı sağlamaz mı diye içimde ukte kaldı
    sağlar hocam zaten çoğu grafik kartı üreticisi kutu içeriğinde dönüştürücü kabloyu da veriyor. Bur da tek soru psu nun sistem geneline tam olarak yetip yetmeyeceği. Bunu da forumdaki bilgili arkadaşlardan kolaylıkla öğrenmek mümkün.
    Viewsonic VX2457-MHD 23.6 || i5 6600K || ASUS Z170 PRO GAMING || CORSAIR 16GB DDR4 3200Mhz CL16 || SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8GB GDDR5 || CORSAİR LS 240GB || CORSAIR CX 80PLUS 750W || CORSAİR H100i v2 EXTREME) || ZALMAN Z11 PLUS HF1 MOD || LOGİTECH G303 || Corsair Strafe RGB, Black, RGB LED, Cherry MX Silent || Corsair Gaming VOID USB RGB-Carbon || SteelSeries QcK MEDİUM||
  • Eyvalah üstadım molex to 8 pin dönüştürücü ile test edecem olmadı. psu sisteme yetiyor hesaplama programları ile hesapladım ve 12 v kanalından güçlü olması ve 80+ olması da katkı sağlıyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.