Merhaba arkadaşlar bende cooler master 650 watt power supply bulunmakta , bilgisayarı kapattığımda psu dan civvv şeklinde bir ses gelmekte psu güçten kestikten sonra ses kesiliyor bu sorunla ilgili çözüm yolu ne olabilir?
Up up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
psu'dan geldiğini nerden alıyorsun ?
o ses bencede muhtemelen psu dan gelmekte..nedeni basit o psular genelde sesli vede sorunlu fanlar kullanmakta bende de vardı fanı değiştirdim ses-seda kalmadı...saygılar
o civvv sesi tahmin ettiğim ses ise hdd kapanırken çıkardığı bir ses psu dan civv diye ses gelmez en fazla fan sesi gelir
quote:
Orijinalden alıntı: _G_K_N_
o civvv sesi tahmin ettiğim ses ise hdd kapanırken çıkardığı bir ses psu dan civv diye ses gelmez en fazla fan sesi gelir
Kesinlikle hdd ile alakası yok nerden anladın dersen psu kasanın sol tarafında hdd ler sağ tarafta kalıyor ses tamamen sol taraftan gelmekte
corsair 600w psu var bendede aynı ses geliyor. açılırken ve kapanırken geliyor. hafif tiz bir ses. trafo dan geliyormuş diye duydum ne kadar doğruysa artık
görmeden duymadan bir ey demek zor bazı hdd'lerden geliyor öyle sesler kapanırken ordan fikir yürüttüm, hatta 2. pc'de 250gb samsung hdd var ondan aynı ses geliyor
PSU nun içindeki bileşenlerden gelme olasılığı nedir kondansatörler felan şişmiş olabilirmi acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme