Bildirim
psu aldim fakat eskisi cikmiyor yerinden yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Birbirine kaynadığı yok arkadaşım güç kablosunu ön veya arka kısmında bir tutucak gibi bir diş var. O na bastırarak çekmeyi dene tabi diğer elinlede anakarta bastır. -
iste o dise bastiriyorum anakarta fazla bastiricak yer yok ama tekrar denicem baska yolu yok zaten servisede gotusem aynisini yapicak -
o dişi ittirerek sonuna kadar, kabloyu çek biyerden anakartı aşşağı doru bastır. SOn gücünle çek hiç birşey olmaz. Olmadı anakartı kasadan sök ozaman anakartı bozma ihtimalinde yok olur. Rahat rahat sökersin. -
anakarti kasadan biraz sahmetli olur kirilmaz diosan bisi olmaz cekip cikaricam
-
kendine güven fazla paranoyaklıkla biryere varılmıyor. Bende bios pilini korkaklığımdan bir türlü çıkartamamıştım en sonunda her seferimde yaptığım kuvveti biraz daha arttırdım ve başardım -
wer gazi wer coskuyu ben bu gazla pc yi yeniden sokup takarim -
hehe ben ne safim ya pense diye bir alet var ben elimle cekmeye calisiom bi cektim cikti ya :D taktim sonunda fan fln hepsi tmmdir alet 600 watt soz hic :D
ocz stealth stream -
quote:
Orjinalden alıntı: ulutashus
o dişi ittirerek sonuna kadar, kabloyu çek biyerden anakartı aşşağı doru bastır. SOn gücünle çek hiç birşey olmaz. Olmadı anakartı kasadan sök ozaman anakartı bozma ihtimalinde yok olur. Rahat rahat sökersin.
Arkadaşın cüssesi ve kullanabileceği gücü bilmiyorsanız bu mesajınız anakartın güç girişini kırabilir.
Neyse ki pense ile de olsa zararsız bir şekilde soketi sökmüşsünüz. -
bir şekilde cesaret vermeliydim yoksa gidip servise boşuna para bayılacaktı -
cidden o gazi wermeseydi giderdim yarim saat cikmadi simdi geldim 5 dkda penseyle
-
quote:
Orjinalden alıntı: ulutashus
bir şekilde cesaret vermeliydim yoksa gidip servise boşuna para bayılacaktı
Gaz vermek iyide soket elinde kalsaydı teknik yardım bölümünü topa koyardı :)
Dedim ya hasarsız çıkarmanıza sevindim şahsen.Yeni güç kaynağınızı güle güle kullanın. -
tesekkurler yokya okdrda ayagi kaldircak biri degilim morelim bozulurdu ama suc atmazdim o tacsiye etti okdrda saf degilim kirilma ihtimalinin oldugunu biliyorum her ne kdr kirilmaz desede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X