Şimdi Ara

Psro Char Yapılandırma Aklıma Takılan Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psroya yeniden başlıyorum ve iki char arasında kaldım öncelikle şunu söyliyeyim mastery lvl 90 a kadar uplanıyor ama skill gelmiyor onun icin 90 mastery lvl e göre asagıdaki charları yapıcagım

Pure Int Spear Nuker ( Light , Cold , Heuksal )

Pure Str Glavier ( Fire , Light , Heuksal )

Arkadaşlar bu iki build arasında kaldım psroda bi onceki charım hybrid s/s idi ama kötü idi fire mastery full idi ondan eziq kalmıştı

şimdi str lerden fazla hazzetmeyen biriyim ama bu int spear ile glaviere ezilirmiyim o soru işareti oluştu bende

önerileriniz nelerdir

• Snow shield yok.Full int spearsan iyi bir bowa.Ultra iyi bir bladere.Orta derecedki bir glavieye ezilirsin.

Bladerler genellikle kolay ama ben 52ye kadar full int kastım hiç glavie kesemedim.sonra hybird oldum yine kesemedim
  • str glavie 90 90 60 60 yap derim phy def lazim birazda olsa
  • bence int spear acacaksan fire cold heuksal git.lıgt sonraya kalsın cunku defansını cold dakı 80 snowu ile güçlendirirsın ve snow bitene kadar kolay kolay yatmassın.ama bu benm fikrim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecel01

bence int spear acacaksan fire cold heuksal git.lıgt sonraya kalsın cunku defansını cold dakı 80 snowu ile güçlendirirsın ve snow bitene kadar kolay kolay yatmassın.ama bu benm fikrim.

aaah kardeş bide yukarda yazdığımı okusan tamamen alakasız yazmışsın 1. snow shield yoq 2. 90 lvl cap
  • tamam işte bende dedim snowu ac kolay kolay yatmassın diye neresı alakasız.
  • kardeş serverda snow shield yoq anlasana yaw + 90 lvl cap fire olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu psro açıkmı bi ara kapalıydı ???
  • Patevra bence glavie kas.

bide şu anda kapalı private dimi
  • ok glavier kasim ozaman ,, + eet kapalı bazı söylentiler var eu charlar geliyor diye ... zaten gelirse direk rogue asılacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

ok glavier kasim ozaman ,, + eet kapalı bazı söylentiler var eu charlar geliyor diye ... zaten gelirse direk rogue asılacağım

evet bende duydum o söylnetileri.ben ilk wizard kasarım herhalde.ondan sonra plvl le istediğim çarı kasarım
  • duyduğa ma göre 10dk da bir DC veriyomuş nasıl oynucaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 10 Nisan 2008; 20:27:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.