Opera mini kullanımı PSP KVM aracılığıyla .jar olarak kullanabiliyor.Birazcık uğraştırıcı,tuşlarda zorlanabilirsiniz ama opera mini oldukça hızlı ve kullanımı rahat geliyor.
evet kullanmasını öğrenmek zaman alıyor biraz ama sonrası güzel. yoksa psp nin orjinal explorer ı işe yaramıyor.messenger ı bilmiyodum şimdi uygulayım bakim.eğer olursa süper
Bir yerde duydum yaptım ama kullanışsız.yazı silmeyi bulamadım Kendi browserini kullanıyorum mecbur.
Opera mini kullanımı PSP KVM aracılığıyla .jar olarak kullanabiliyor.Birazcık uğraştırıcı,tuşlarda zorlanabilirsiniz ama opera mini oldukça hızlı ve kullanımı rahat geliyor.
PSP > oyunlar dizinin altında PSPKVM ikonuna tıklıyorum. "This game cannot be started. The data is corrupted" şeklide bir hata mesajı veriyor. Operamini'yi nasıl kullanabilirim?
CFW sürümünüz nedir? 5.03 gen serisinde stabil çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ersiny.
Sanırım 6. Nasıl kontrol edebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: finansmen1
quote:
Orijinalden alıntı: Ersiny.
Sanırım 6. Nasıl kontrol edebilirim?
Settingsten System informationa girip version kısmından bakabilirsiniz.Orijinal sürümlerde çalışmıyor bu program,CFW yapmalısınız forumda paylaşımı yasak ama birçok internet sitesinde nasıl yapılacağı mevcut.
@Ersiny Tam ben de girip versiyonu yazmak üzereydim ki siz cevap vermişsiniz, teşekkürler. Benim versiyon 6.6. Cihazı belki 1 yıldır elime almamıştım, bugün tekrar açtım. Update etti versiyon 6.6'ya.
CFW olayına bakarım. Peki bir sorum daha olacak. Adobe reader yükleyebiliyor muyuz? e-kitap okumaya çalışacağım da.
ram kullanımı nasıl acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme