Şimdi Ara

pspde oblivion tarzı bi oyun var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı böyle bisey?ya da oblivionın hakkında bi duyuru,bi ipucu gibi bisey var mı?

• Ahh keşke.Bu tarz bir oyun yok,belki emulatorlerin içinden en azından tarzı tutturan bir oyun vardır.frp tarzında oyunlar var ancak bence çok yüzeyseller
  • oblivion çıkıcak psp ye yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

oblivion çıkıcak psp ye yakında

kesin bi tarih var mı? bak heycanlanmaya basladım duyunca.
  • walla ocakta çıkıodu ertelediler ama tam oalrak ne zamana bilmiyorum.

internette iptal edildiine dair bilgilerde war ama kesin bişi söz konusu deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Şubat 2008; 19:50:29 >
  • quote:

walla ocakta çıkıodu ertelediler ama tam oalrak ne zamana bilmiyorum.

internette iptal edildiine dair bilgilerde war ama kesin bişi söz konusu deil.

gran turismo gibi bu da iptal olabilir malesef duyurulalı yıl oldu bundan da hala ses seda yok
  • internet sitelerinin çoğunda da bu konu haber edilmiş veya forumlarda tartışılmış... gamespot ta da TBA olarak görünüyor. bu bahsettiğim forum ve haber sitelerinde ise süresiz olarak ertelendiği söyleniyor. ama size katılıyorum gerçekten bu tarz oyunlara ihtiyacı var psp nin. yüksek aksiyon dolu, çok dinamik platform oyunları biraz sıkıyor açıkçası...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oblivion tarzı bir frp yok ama frp tarzı başka ne oyunlar var? Mesela dungeon siege tarzı oyunları da oynuyorum ama açıkcası daha iyisi olmadığından oynuyorum yoksa bu ve diablo tarzı oyunlar bence action sayılır, pek frp sayılmaz. Mesela baldur's gate,might and magic tarzı bir oyun var mı?
  • rpglerin çoğu turn base'li Jeanne Darc var mesela,eğlence yönünden gayet iyi ama dediğim gibi içerik olarak eksik
  • evet buldugum oyunların cogu turn base'li o da sıkıyo belli bi süreden sonra.neyse umarım cıkar oblivion ve umarım oyunda pcden cok fazla degisiklik getirerek üzmezler bizi
  • rpg olarak untold legends wardı. diablo tarzında
  • quote:

rpg olarak untold legends wardı. diablo tarzında

hadi yaa.hic duymadım onu.nerde bulabilirim ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.