nasıl net çıkyor mu? daha doğrusu kabloyu almaya değirmi ekranda bozuk çıkıyorsa sanırım değmez oynayan ve ya bilen var mı?
alirken sormustum ps2 den daha kotu bi goruntusu war demislerdi ama 1 den daha kalitelidir sanirim. ben en cok tv de netten oynamak nasil olur onu merak ediyroum
yalnız sanırım progressive scan olması lazım tv de... benimkinde yok mesela...
5) PSP'den GAME'e gidin ve oradan PSPLink OE'yi çalıştırın. Program çalışacak ve PSP'nin ekranında birkaç satır yazı belirecek. Bu sırada "Connected to Device" yazısını PC'de, usbhostfs_pc.exe komut satırında görebilirsiniz.
6) Şimdi Start-PSPSH.bat dosyasını çalıştırın.
7) Şimdi aşağıdakilerden istediğinizi çalıştırın:
Start-RemoteJoy.bat - psp ekranını pencerede görmek için. Start-RemoteJoy-FPS.bat - psp ekranını pencerede FPS bilgileri ile görmek için. Start-RemoteJoy-FS.bat - PSP ekranını tam ekran görmek için. Start-RemoteJoy-FS-FPS.bat - FPS bilgileri ile tam ekran için.
ESC tuşuna basarak pencere veya tam ekran modundan çıkabilirsiniz.
8) Şimdi pspsh.exe komut satırına şunları yazabilirsiniz:
%loadvsh (PSPlink PSP'de kapanacak ve PSP menüsü görünecek)
Şimdi PSP ekranınızı PC'deki pencerde görüyor olmanız lazım. Video bölümüne girerseniz program donar.
Eğer PSPLink 3.0 OE programı ile stream yapıyorsanız psplink.prx ve remotejoy.prx pluginlerini recovery'den aktif etmemeniz gerekir.
Not: Bu işlemler için Windows LibUSB driverlarını kurmanız gerekmektedir. İşlemler sırasında bilgisayarınız bir usb cihaz bulursa ve driver yüklemenizi isterse LibUSB klasöründeki driverı yükleyin. Alıntı: Oyun Aktarımı İçin Ayarlar
1) (psplink.prx ve remotejoy.prx) pluginlerini recovery'den aktive edin.
2) Yukarıdaki 4. 6. ve 7. adımları tekrarlayın. 5 ve 8 bize lazım değil çünkü plugin otomatik olarak oyunu ekrana verecek.
Her oyunun bu şekilde çalışması garanti değildir. Ayrıca diğer pluginler de problem yaşatabilir.
Yukarı Ok = D-Pad yukarı Aşağı Ok = D-Pad aşağı Sol Ok = D-Pad sol Sağ Ok = D-Pad sağ
a = kare s = üçgen z = X x = yuvarlak q = L w = R
Enter = START Space = SELECT y = HOME u = SES- i = SES+ o = SCREEN p = NOTE
Soyle bisey buldum isinize yarar mi bilmem
Ewet arkadaşlar, 3 çıkışlı av kablosu ile denemelerim sonucu oyunun bu kabloda oynanmadığı sorunu ile karşılaştım. O yüzden birdaha iyice araştırıp alacam :) Ancak 5 çıkışlı component kablo için lcd tv ye sahip değilim. :( Sonuç olarak sadece video deneyebildim, görüntü güzel arkadaşlar. Bu arada 2400mh lık battery de almıştım, %100 dolu iken 4saat 50 dakika gösterio Sonradan mı açılacak artık bilmiyorum.