Bildirim
Psp usb sürücüleri paylaşabilir misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güncel yardım lütfen -
++++++++++++++++++ -
arkadaşlar başka bir sitede de aynı soru sorulmuş inceledimhttp://community.us.playstation.com/t5/PSP-General/Windows-7-Driver-for-PSP/td-p/2301345
yorumlardan birinde :
Aslında bu garip. Benim şu anki laptop ve benim PSP A Tipi iyi çalışır Win7 Ultimate okunaklı bir kopyası var.
(Google translate ile çevirdim
Her neyse, standart sorunu "USB Mass Storage" sürücüsünü kullanır. Elle PSP Türü A. "USB Mass Storage" sürücüsünü kullanmak için bilgisayar ayarlayabilirsiniz Bakın
denmiş.yani bu usb mass storega nedir bilgilendirir misiniz?
-
Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Yani makinenin öyle ahım şahım bir usb sürücüsü yok ki.Olsaydı zaten makineyi aldığımızda yanında diğer elektronik aletlerde olduğu gibi sürücünün cd'sini verirlerdi.Xp,Vista ya da 7 zaten makineyi tanıyacak sürücülere sahipler.Dışarıdan bir psp'ye özel driver olacağını sanmıyorum.Araştırdığın sitede versiyonla alakalı sorunlardan bahsediyor ve Windows 7'de bazı tanıma sorunları var diyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X