arkadaşlar psp slimin psp den üstünlüğü nedir?yani psp alsam ileride herhangi bir sorun olurmu(donanımsal)çünkü psp daha ucuz.
daha ince..ve tv ye bağlıyorsun..o kadar başka özelliği yok aynı..sistem
napolyon ne demiş? "ara ara ara"
ararsan başlık açıp beklemek zorunda kalmazsın.
Slim in yanında eski kasanın lafı olmaz...Her türlü çok daha iyi. Tuşlar, hoparlörlerin yeri, inceliği, agırlıgı, ekranı, pili, tv-out u , daha hızlı load etmesi vs ile Slim PSP alınmalı bu zamandan sonra...Eskilere elveda
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt_tr
Slim in yanında eski kasanın lafı olmaz...Her türlü çok daha iyi. Tuşlar, hoparlörlerin yeri, inceliği, agırlıgı, ekranı, pili, tv-out u , daha hızlı load etmesi vs ile Slim PSP alınmalı bu zamandan sonra...Eskilere elveda
youtubedaki videolara baktımda sanki ekranı daha iyi gibi slimin zaten olmalıda...
Pazarlama politikası gereği ilgi yoğun olan ürüne bir iki makyajlayıp piyasaya sür. Ekranıda iyi gösteriyor, seside iyi çıkıyor, hızlıda yüklüyor diye görmek istediklerini cihaza atfederler nede olsa ama en büyük özelliği cebinde daha az yer kaplamasıdır o kadar...
Dragonstory adlı arkadaştan psp slim aldım esksini netten gördüm ama slimler çok hafif ceketimin iç cebinde bugün jelatin vs için getirmiştim.Ço khafif şarjıda iyi gibi sanki.bence cep bilg eğlence amaçlı kullananlar böyle bişey almalı.Oyun net, müzik vs portable güzel bişey çıkartmış sony. Herkese en son teknolojik günler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme