Şimdi Ara

PSP Slim&Lite 2000 Orjinal Ön Arka Kapak ve tuş takımı Çiziksiz Tertemiz 10TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zamanında bozulan psp min kasasını uzun bir süre lazım olur diye saklamıştım. Ancak artık psp im olmadığı için ihtiyacı olan birisi kullansın diye ilana koyuyorum.

Kapak çok temizdir. Ekranda alındığı gün yapıştırılan Hori marka ekran koruyucu vardır. Masa lambası altında çektiğim için parlamalar ve tozlar sizi yanıltmasın son derece temizdir.

Yıpranan çizilen ekranlarınızı bozulan tuşlarınızı değiştirmek için ideal. Yön tuşları ve L-R tuşları yoktur. Arkada ise UMD kapağı ve pil kapağı yoktur. Diğer her parça eksiksiz ve problemsizdir. Eksik parçaları da zamanında ihtiyacı olan birisine satmıştım.

Böylece hepsi birden 10 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 3 Nisan 2012; 22:40:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• benim psp yi tamire verdim ama sony bayi deyildi adam tamirde kapagı kırmış ön yüzün vida yerleri varya üste onları açmadan sökmeye zorlamış yani bana kapak lazım
    satmadıysan alıcıyım kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.