Şimdi Ara

PSP SLİM İLE KUTUDAN ÇIKANLAR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dogubanktan psp slim + 2gb hafıza kartını 320ye almayı düsünüyorum.downgrade dahil hepsini yapıcak.
    benim size sormak istedigim psp ile kutudan hangi parçalar çıkıyo?ve orjinal olduklarını nasıl anlarım

• pack ine göre değişir. hangi pack ??
  • pack derken?hangi packler var ki?psp slim sadece 1 tane diye biliyorum.siyah almayı düsünüyorum.versiyonu da 3,52m33 ya da 3,71m33 olcak.
  • üst konuyu okudum.sorularımın hepsine cvp aldım nerdeyse.tesekkür ederim.
  • quote:

3,52m33 ya da 3,71m33

peki bunlardan hangisi olmali

quote:

arkadaslar dogubanktan psp slim + 2gb hafıza kartını 320ye almayı düsünüyorum.downgrade dahil hepsini yapıcak.

kardes nerden aldigini yazarmisin bende almayi dusunuyorum.
    bi de arkadaslar tahtakalede satilan bu spot mallarla garantili olanlar arasinda bi fark var mi.
    bazilari bozuk oluyo dediler spotlar icin. bi de spot mal icinde 2 sene garanti veren yerler varmis dogubankta
    bilen var mi
  • adını tam bilmiyorum ama tarif edebilirim.dogubankın giris katında.kapıdan girince dosdogru ilerle.merdivenlere varmadan hemen sagda.pspler var vitrininde.bu arada adam bi sorun olursa ben teknik servise gönderirim dedi.tam konusamadım garanti isini ama almaya gittigimde hepsini konusucam.
  • dostum alışveriş yaptıktan sonra telefonunu bi zahmet alda bana pm atıver sana zahmet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu dogubank tam olarak nerde 320 gayet guzelmiş
  • tramvaya bin.sirkeci ya da eminönü duragında in.kime sorsan gösterir.
    quote:

Orjinalden alıntı: westblood

bu dogubank tam olarak nerde 320 gayet guzelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.