arkadaslar dogubanktan psp slim + 2gb hafıza kartını 320ye almayı düsünüyorum.downgrade dahil hepsini yapıcak. benim size sormak istedigim psp ile kutudan hangi parçalar çıkıyo?ve orjinal olduklarını nasıl anlarım
pack ine göre değişir. hangi pack ??
pack derken?hangi packler var ki?psp slim sadece 1 tane diye biliyorum.siyah almayı düsünüyorum.versiyonu da 3,52m33 ya da 3,71m33 olcak.
üst konuyu okudum.sorularımın hepsine cvp aldım nerdeyse.tesekkür ederim.
kardes nerden aldigini yazarmisin bende almayi dusunuyorum. bi de arkadaslar tahtakalede satilan bu spot mallarla garantili olanlar arasinda bi fark var mi. bazilari bozuk oluyo dediler spotlar icin. bi de spot mal icinde 2 sene garanti veren yerler varmis dogubankta bilen var mi
adını tam bilmiyorum ama tarif edebilirim.dogubankın giris katında.kapıdan girince dosdogru ilerle.merdivenlere varmadan hemen sagda.pspler var vitrininde.bu arada adam bi sorun olursa ben teknik servise gönderirim dedi.tam konusamadım garanti isini ama almaya gittigimde hepsini konusucam.
dostum alışveriş yaptıktan sonra telefonunu bi zahmet alda bana pm atıver sana zahmet