Şimdi Ara

[SATILDI] ✅PSP SLİM 3500 MAH PİL VE TYPE-C MODLU KARGO ÜCRETSİZ✅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ✅PSP SLİM 3500 MAH PİL VE TYPE-C MODLU KARGO ÜCRETSİZ✅

Merhabalar. Psp 2004 model beyaz renk cihazımı satıyorum. Cihaza öncelikle neler yaptığımı yazayım. Orjinal pili çok az gidiyordu ve bu pili tamamen iptal edip içine samsung marka 3500 mah kapasitesinde bir pil ile modladım. Pili çok rahat aralıksız oyun oynarsanız 10 saate yakın gitmektedir. Günde 1 saat oynarım derseniz de 1 haftaya yakın gitmektedir. UMD ve pil kapağını da kasaya yapıştırdım. Yani psp için umd disk bölümü yoktur, içinde pil vardır. Zaten de cfw sürüm olduğundan gerekte yok. 

Şarj içinse kendi şarj portu ve adaptörü hantal geliyordu ve günümüz standartladına da uymadığı için cihazın kendi şarj giriş yerinin altına da type-c modülü ekledim. Böylece telefon şarj aletiyle ve gündelik olarak type-c ile kolayca şarj edebiliyorum. Cihaz CFW li 6.60 PRO B9 sürümlü ve yazılımı kırılmıştır. İçerisinde 32 gb micro sd karttan memory stick dönüştürücüsü de vardır. İsterseniz 64 veya 128 gb'a kadar micro sd kart takabilirsiniz. Ve birton psp oyunları,ps1,snes,nes,gba nintendo oyunları dahil birsürü emülatörler, psp için modlanmış minecraft, god of warlar need for speedler envai çeşit oyunlarla doludur. 

Bunun yanı sıra ekranında koruma jelatini var. Fermuarlı ve içinde ekstra 2 gözü olan çantası, silikon kılıfı, elde tutuşu çok daha iyileştiren bir kontrolcüsü de vardır. Çok uzun saatler oyun oynuyorsanız baya rahat ettiriyor. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. İzmir içi bornova'dan gelip elden test edip deneyip satın alabilirsiniz. İzmir dışı alımlarda aynı gün veya sonraki gün yurtiçi kargo ile güzelce paketleyip gönderiyorum. Kargo ücreti de bana aittir.

Fiyat : 4000TL

Resimler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Koleksiyonluk aldım, teşekkür ederim.

Ödeme sonrası bugün kargoya verildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.