Şimdi Ara

PSP SLIM 2006 Silver Ice + 8 GB orjinal hafıza kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsol sıfırı aratmayacak derecede temiz kullanılmıştır. Kullanım süresince ekran koruyucusu takılı kalmıştır yani üzerinde tek bir çizik, tek bir ölü piksel bulunmamaktadır.

5.50 GEN D-3 sürümü yüklüdür yani şu an piyasadaki tüm kırık oyunları çalıştırmakla birlikte, yakında çıkacak oyunları da çalıştırmaktadır. Takas istemiyorum.

PAKET İÇERİĞİ

* Sony PSP Slim Silver Ice

* Orijinal 8 GB Sandisk Memory Stick Pro Hafıza Kartı - MagicGate teknolojisi ve yüksek hızlı transfer ile yüklü oyunları sorunsuzca / takılmaksızın oynayabilirsiniz.

* Batarya

* Şarj Aleti

* USB Bağlantı Kablosu

* Bileklik

* Taşıma Kılıfı

* Temizleme Bezi

* 10 DVD oyun hediye, eğer elden alacaksanız ve diskinizi getirirseniz 135 GB oyun hediye ediyorum.

Fiyat: 300 TL
    * Fiyat 350 TL'den 300 TL'ye çekilmiştir. Pazarlık yapmayınız.

Fotoğraflar ürünün orjinal fotoğraflarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agithrax -- 8 Mart 2010; 21:29:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu kadar ozenle hazırlamıssınız , keske birde forumda psp 2004 fiyatlarını inceleseydiniz.Fiyatı cok abartı oldugunu ve max bu sekilde 250 lira edecegini gorurdunuz.
  • Pazarlık payı olduğu için böyle bir fiyat belirledim. Ama pay biraz geniş olmuş heralde. Fiyat 300 TL'ye çekilmiştir. Uyarınız için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Tecnical

Bu kadar ozenle hazırlamıssınız , keske birde forumda psp 2004 fiyatlarını inceleseydiniz.Fiyatı cok abartı oldugunu ve max bu sekilde 250 lira edecegini gorurdunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: agithrax

Pazarlık payı olduğu için böyle bir fiyat belirledim. Ama pay biraz geniş olmuş heralde. Fiyat 300 TL'ye çekilmiştir. Uyarınız için teşekkürler.

quote:

Bu kadar ozenle hazırlamıssınız , keske birde forumda psp 2004 fiyatlarını inceleseydiniz.Fiyatı cok abartı oldugunu ve max bu sekilde 250 lira edecegini gorurdunuz.

Hayırlı Satışlar hocam,temiz bir cihaz için güzel fiyat...
    Mazur görün ama merak ettim acaba eski fiyat neydi?
  • arkadaşlar PSP 2004 daha önce yanlış yazıldığı için düzelttim. İlan güncellendi. Cihaz PSP 2006'dır.

• cihaz psp 2006 yanlış yazmışım, ayrıca psp fat'ler bile doğru düzgün ekstra olmadığı halde 250 TL'den alıcı buluyor. bence şu anki fiyatı gayet normal.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: agithrax

cihaz psp 2006 yanlış yazmışım, ayrıca psp fat'ler bile doğru düzgün ekstra olmadığı halde 250 TL'den alıcı buluyor. bence şu anki fiyatı gayet normal.

quote:

Üstad ilanını baltalamak amacı ile söylemiyorum ama Tecnical arkadaşımıza katılıyorum. Bu arada forumda inceleme yaparsan psp fatların full aksesuarlı en fazla 200 ettiğini görebilirsin. Saygılar iyi satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfena -- 14 Mart 2010; 11:20:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece forum için söylemedim ben onu genel piyasadan bahsediyorum. fat'ler bile 250 liraya kadar alıcı buluyor, gördüm biliyorum :) ilgilenen varsa 280 liraya bir alıcı var şu an. daha fazlasını verebilecek olsa bana ulaşsın..

• arkadaşım sattınmı pspyi ciddi alıcıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.