Şimdi Ara

PSP nin kaldırdığı oyunlar ..!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim psp m yok.onun için bilmiyorum.psp de bir fps ya da rpg falan oynanıyor mu ?mesela bi medal of honor oynayabilirmiyiz ?yoksa daha çok platform tarzı şeyler mi?

• kontroller rahat degil FPS için..El konsollarında FPS çok rahat olmaz
    RPG dersen şu an başarılı bir RPG yok.
    DS daha iyi oyun konusunda, Final Fantasy 3 de geliyor.Grafik olarak PSP den kötü ama oynanan oyun sayısı ve zevkli oyun açısından DS çok daha iyi..Satışlar ortada zaten
  • gta ve splinter cell denedim fena değil ama dediğin oyunlar biraz zor
  • PSP de yarış ve spor tarzı oyunlar çok rahat oynaıyor.. Fakat Socom olsun,Coded Arm olsun oynamak için resmen kendimi kasıyorum.. RPG de fena olmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die_SouL

PSP de yarış ve spor tarzı oyunlar çok rahat oynaıyor.. Fakat Socom olsun,Coded Arm olsun oynamak için resmen kendimi kasıyorum.. RPG de fena olmuyor..

evt yaa bide cebelas hunts diye av oyunu var bende onda fena kastım kendimi analog ileri geri idi kare sola yuvarlak sağa dönüş 2. analogun eksikliğini burdada görmüş oluyoruz
  • fps olarak socom var! rpg olarak da untold legends var bende! ikisi de gayet güzel oynanıyor...ilk başta tuş kombinasyonlarına alışmak zaman alıyor ama alışınca sorun kalmıyor bir de 2 gün oynama direk unutuyorsun kontrolleri, hemen controllers menüsünden bakıp hatırlıyorsun
  • her tür oyun var ama özellikle platform ve spor oyunları için biçilmiş kaftan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

kontroller rahat degil FPS için..El konsollarında FPS çok rahat olmaz
    RPG dersen şu an başarılı bir RPG yok.
    DS daha iyi oyun konusunda, Final Fantasy 3 de geliyor.Grafik olarak PSP den kötü ama oynanan oyun sayısı ve zevkli oyun açısından DS çok daha iyi..Satışlar ortada zaten

cılız bir ds propagandası daha
  • Ds in satışlar pspden daha fazla propaganda falan değil gamespotta uk satış listeleri var neredeyse listenin tümü ds oyunları ds lite amerikada çıktığı gün bitti uk de satışlar yavaş başladı ama sonradan hızlandı bir bizim güzel ülkemizde sony dışında bir oyun konsolu kullanılmıyor.(çoğunlukla)Ds oyunları daha zevkli bir pikaçu yarışı oynadım çocukçaydı ama zevkliydi pspye dokunmatik ekran yapıp öyle oyunlar çıksa o grafikler ile tadında yenmez valla.Umarım psp2ye koyarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 4 Temmuz 2006; 23:56:18 >
  • sağ taraftaki tüm tuşlar silahı yönlendiriyor hedeflere ateş edebilme hızını düşünün artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.