Şimdi Ara

PSP mi iPod video mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi PSP de mukemmel alet ses kalitesi hakkinda bilginiz var mi???iPod'u aratir mi tek sorunu hafizasi..
    iPod vidyooonun da tipi cok guzel ama oyun yokk.ikisi de yaklasik ayni fiyat ama siz olsaniz hangisini alirdiniz.??

• quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

Sizce hangisi PSP de mukemmel alet ses kalitesi hakkinda bilginiz var mi???iPod'u aratir mi tek sorunu hafizasi..
    iPod vidyooonun da tipi cok guzel ama oyun yokk.ikisi de yaklasik ayni fiyat ama siz olsaniz hangisini alirdiniz.??

bende ilk başta ikisi arasında kalmıştım ama ipod video'yu tercih ettim...Çünkü psp hem büyük hemde tr'ye göre lüks bir alet (civilcivil öğretti)...Oyunları çok pahalı...Başkada - şeyi yok...
  • abi psp den internete girilip tv izleniliomus ama yaw...
    oyunlari da kirilmis galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

abi psp den internete girilip tv izleniliomus ama yaw...
    oyunlari da kirilmis galiba...

doğru olabilir ama bildiğim kadarıyla yeni versiyonunda internete girilebiliyor....Ama birde ben öss yüzünden vazgeçtim...Bağımlık yapabilir diye...Oyunları zaten kral gibidir...Ama ses kalitesi çok kötüymüş....Kulaklığı kötüymüş birde...Filmde zaten sadece MP4 açıyor...
  • millette DVDlerce PSP oyun arşivi war ne diosunuz adam oyunu atıo 2GBlık MS PRO ya oynuo....
    boyut konusu tartışılır tabi...
  • ikiside muhteşem aletler,bgn aldım video yu daha şarj halinde hiç kurcalamadım :)
    psp nin özellikleri çok farklı,gta ile tennis tour gibi muhteşem oyunlarla vakit geçirebilirsinde,ama müzik dinlemeyi unut psp de,sesi hiç yeterli değil,ama ikisinden biri diyosan ben psp yi tavsiye ederim
  • PSP daha çok oyunculara yönelik tasarlandığından 2 gb lık hafızası (memo ile) müzikseverleri tatmin etmeyecektir.. Ama oyun hastaları elinden bırakamıyor (benim gibi).. Oyunlarını bulmak çok kolay netten, forumdan.. yeterki aramasını bilin.. Kaldi ki çoğu yerde orjinal oyun değişimleri de yapılıyor.. İçiniz bu konuda rahat olsun.. Alırken sürümünün 1.5 veya 2.0 olmasına dikkat edin!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 tane orjinal psp oyunu bir psp aleti ediyor.Hafıza filan desen vasat kesinlikle ipod derim herkez gibi bende ikisi arasında kaldım ve ipod video yu sectim.
  • valla amaca gore değişir sen oyun manyağıysan psp buyuk bir nimet. elinde tasıyorsun koca ps2 yi dusunsene. acayip kaliteli oyunlar. ama tabıkı ses ve hafıza olarak ipod un yanına yaklasamaz. fakat ipod unda video olarak psp nin eline su dokemıyeceğini dusunuyorum. sonuc olarak dediğim gibi oyuncular psp yi müzik severler ipod alsınlar..
  • abi bu konuyu anket yapmanin bi yolu yok mu boylece acik olur daha...
  • wallla bence ipod iidir oyun seven adam ngage alsın gercı eskidi artık ama
  • al işte ne güzel video ya karar wermiştim
    nerden çıktı da aklıma psp düşürdünüz?
    napcam ben ne alcam şimdi?
    oyun da cok sewerim
    ama müzik de çok sewerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: the phenomenon

al işte ne güzel video ya karar wermiştim
    oyun da cok sewerim
    ama müzik de çok sewerim

İmzan bu konuda gayet açıklayıcı.. İçinden Gelen Sesi Dinle!!!
  • ya arkdaslar bence cok sacama bı tartısma olmus ıpod jukebox ama psp el konsolu yanı urunlerın kategorılerı segmentlerı tamamen farklı
    sızı bu konuda yanılgıya düsüren sey pspde muzık dınlenıyo olması
    yanı bırı oyun oynamak ıcın dıgerı muzık dınlemek film seyretmek ıcın
    ama tabıkı eger oyun oyanamayı cok sevıyosanız psp alırsınız eger benım gibi müzik delısıysenız jukebox alırsınız bu arada sunu söyliyim
    ıpod muzık kalıtesınde en ıyı olan marka degıldır bence
    bu arada gameboy color oyunlarını nerden bulabılecegımızı bilen varmı yani nette
  • SAVIAR'A BENDEN 1000

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: the phenomenon

al işte ne güzel video ya karar wermiştim
    oyun da cok sewerim
    ama müzik de çok sewerim

İmzan bu konuda gayet açıklayıcı.. İçinden Gelen Sesi Dinle!!!

• saviara benden a1000 hem de mavi
  • ya arkdaslar cok garıp oluyo ama game boy color un oyunlarını nette nerden buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

saviara benden a1000 hem de mavi

Baaak..

• yaaa bu ipod video şu 30 gb hafızası olan dimi renkli ekran bu alet nasıl yaa bak bende ondan almak istiyorum ama şarjı falan kaç saat gidiyo creative zen microdan daha mı iii bu alet
  • ipod nano alan bildiiim herkes satıyo yaffs
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.