Şimdi Ara

PSP Maksimum Kaç Gb Memory Stick Alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tb lik memory sticklerin çıkacağı haberleri de çıkmışken ben de ki psp 2001 maks kaç gb kaldırır. 32 likle r uyar mı?

• 32yi bilmem ama 16 oluyo galiba.Bu arada 2 tb nasil ciksin 64 gb ciktimi daha
  • tam inceleyemedim ama iyiymis.ama psp de caliscagini sanmiyorum.onu birak uretilcekte tr ye gelcekte kac para olur kim bilir.sen bi 16 yi doldur 32yi sonra dusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

tam inceleyemedim ama iyiymis.ama psp de caliscagini sanmiyorum.onu birak uretilcekte tr ye gelcekte kac para olur kim bilir.sen bi 16 yi doldur 32yi sonra dusun

Katılıyorum arkadaşa 16'yı bir doldurda ileride dahada büyüğünü alırsın çünkü PSP'de kimse oyun manyağı değil bütün oyunları oynamaz kimse belirli oyunları oynarlar 16 GB'da hayli hayli yeter sana.
  • 8 var yetiyo bende. ha belki ileride bir 8 daha belki alırım onu bilemem.
  • Linkini verdiğin 2tb kapasiteye sahip sony ms ler yakın zamanda piyasaya çıkacak yalnız onları şu andaki hali hazırdaki birçok cihaz çalıştıramayacak bazıları fw update sonrasında çalıştırabilecek ama bu bazıları 50 cihazdan 3-4 tanesi denebilir.Çünkü bu 2tb kapasiteye sahi ms yi kullanabilmke için güncel bir ms denetleyici çipsete gereksinim var buda her cihazda yok olan cihazlarda zaten fiyatları oldukça yüksek ürünler.
    Bu ms ler yüksek kapasiteye ihtiyaç duyan HD video kamera ve HD foto makinaları için geliştirilen ürünlerdir ayrıca bazı cihazlardada kullanılabilecek ama bunların arasında maalesef psp bulunmuyor.
    Psp şu anda 16 gb ı sorunsuz çalıştırıyor 32gb denemedim ama dış kaynaklı forumlarda 32gb kullananları gördüm (psp 3000 ve psp go) yalnız psp 1xxx ve 2xxx serisi için bişey diyemiyeceğim ama tahminimce o serilerde 32gb ı sorunsuz çalıştıracağı yönünde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Linkini verdiğin 2tb kapasiteye sahip sony ms ler yakın zamanda piyasaya çıkacak yalnız onları şu andaki hali hazırdaki birçok cihaz çalıştıramayacak bazıları fw update sonrasında çalıştırabilecek ama bu bazıları 50 cihazdan 3-4 tanesi denebilir.Çünkü bu 2tb kapasiteye sahi ms yi kullanabilmke için güncel bir ms denetleyici çipsete gereksinim var buda her cihazda yok olan cihazlarda zaten fiyatları oldukça yüksek ürünler.
    Bu ms ler yüksek kapasiteye ihtiyaç duyan HD video kamera ve HD foto makinaları için geliştirilen ürünlerdir ayrıca bazı cihazlardada kullanılabilecek ama bunların arasında maalesef psp bulunmuyor.
    Psp şu anda 16 gb ı sorunsuz çalıştırıyor 32gb denemedim ama dış kaynaklı forumlarda 32gb kullananları gördüm (psp 3000 ve psp go) yalnız psp 1xxx ve 2xxx serisi için bişey diyemiyeceğim ama tahminimce o serilerde 32gb ı sorunsuz çalıştıracağı yönünde...

Denilecek başka birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Linkini verdiğin 2tb kapasiteye sahip sony ms ler yakın zamanda piyasaya çıkacak yalnız onları şu andaki hali hazırdaki birçok cihaz çalıştıramayacak bazıları fw update sonrasında çalıştırabilecek ama bu bazıları 50 cihazdan 3-4 tanesi denebilir.Çünkü bu 2tb kapasiteye sahi ms yi kullanabilmke için güncel bir ms denetleyici çipsete gereksinim var buda her cihazda yok olan cihazlarda zaten fiyatları oldukça yüksek ürünler.

Harika bir açıklama

• Tüm psp oyunlarını atsan gene 2tb dolduramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

Tüm psp oyunlarını atsan gene 2tb dolduramazsın.

Bwnim arşiv 70 gb
  • 32gb destekliyor bayadır. kaçıncı versiyonda geldiğini tam bilmiyorum ama .
  • Daha Bir psp'm bile yok ama şimdiden aksesuar araştırmaktayım

http://www.mymemory.co.uk/Memory-Stick-PRO-DUO/Sony/Sony-8GB-Memory-Stick-PRO-DUO-Mark-2 mı yoksahttp://www.mymemory.co.uk/Memory-Stick-PRO-DUO/Lexar/Lexar-16GB-Memory-Stick-PRO-DUO?imgNum=1&showOp=1 mı tercih etmeliyim ? Lexar markası nasıldır ?

• Ben 8 GB yetet de artar diyordum ama şimdi o da yetmiyor. Oyunların boyutları gün geçtikçe artıyor. Resistance 1.6 gb, Socom Fireteam Bravo 3 1.7GB, Dante'sInferno 1.7GB ... Gelecekte nasıl olur artık... Müzik ve filmi de bunlara eklemek lazım tabi. Bu nedenle yeni alacak olanlar, baştan 16'lık alsın.
  • Tabiki sony.Hem daha ucuz gördüğün gibi.İndirim varmış zaten al hemen.Diğer markayı duymadım bile.Hem PSP ler en iyi sonylerle çalışır tabiki .Sony kalitesini biliyorsun zaten.
    quote:

Orijinalden alıntı: SHaMaRa

Daha Bir psp'm bile yok ama şimdiden aksesuar araştırmaktayım

http://www.mymemory.co.uk/Memory-Stick-PRO-DUO/Sony/Sony-8GB-Memory-Stick-PRO-DUO-Mark-2 mı yoksahttp://www.mymemory.co.uk/Memory-Stick-PRO-DUO/Lexar/Lexar-16GB-Memory-Stick-PRO-DUO?imgNum=1&showOp=1 mı tercih etmeliyim ? Lexar markası nasıldır ?

• arkadaşlar 32gb 3000 3004 ve 3006 ya uyuyor ama diğerlerine uymaya bilir.
  • pspdeki bütün oyunları yükletsen 2tb geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 7 Aralık 2012; 7:51:52 >
  • 16 yeter
  • Bende 16gb gayette yetiyor sıkıştırılmış oyunları yükleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.