arrkadşlar psp kullananlar psp nasıl samimi olarak söyleyin memnunsanız bir tane de ben alacam birde bunun kopya oyunları çalıştıreması veya çip takılma olayı var mı ? yoksa her oyuna 100 civarı yamulacaz mı?psp oyun oynanabilirliği açısından nasıl beni bu konularda aydınlatabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar birde bu görüntü olarak nasıl ps1 ile ps2 arası bir şey mi
ben 400 milyona giga pack aldım adam kendi garantisini verio yani beleşe tamir falan edio
arkadaşlar bende 2.50 wersiyon war ben oyun falan bunları dert etmiyorum oyun alabiliyorum istedilçe ama psp 2.50 için hiç program yok eğer bildiğiniz warsa sölermisiniz lütfen yardım edin arkadaşlar ayrıca msn amor_fb@hotmail.com burdanda konuşabiliriz psp ciler olarak
arkadaşım neden izleyemiyosun açıklamayı forum başında yapmışlar wideoyu çewirmen lazım mp4 formatına ben WinAVI MP4 Converter kullanıyorum sonrada dosya adını deiştireceksin zaten ilk aldığında içinde f1 in tanıtım wideosunda isim nasıldı bi hatırla müzik olayı bende anlamadım tam sadece mp3 çalıyo galiba alet ama zaten normaldede hep mp3 çaldımız için
PSP nin gerçek fiyatı nedir?Bizim bir arkadaş teknosa dan sormuş 720 demişler.Ben 600 sanıyordum.
valla fiyatlar son euro artışlarından sonra arttı. ben 600 küsüra gördüm geçen gün.
quote:
Orjinalden alıntı: Armorking
PSP nin gerçek fiyatı nedir?Bizim bir arkadaş teknosa dan sormuş 720 demişler.Ben 600 sanıyordum.
paketine göre değişiyo aslında base pack psp net fiyat 323 ytt die duydum
quote:
Orjinalden alıntı: mea_kyz
quote:
Orjinalden alıntı: Armorking
paketine göre değişiyo aslında base pack psp net fiyat 323 ytt die duydum
Tamam paketine göre değişiyor ama o kadar da pahalı olacağını sanmıyorum.
Ya arkadaşlar bi v2.70 sahibiyim. Mümkünse şunu öğrenebilirmitim? Yüklediğimiz duvar kağıdı ve fotoları arka plan olarak kullanabiliyormuyuz? Yani tema arka planı olarak? Şimdiden tşk. ediyorum
arkadaşlar benim amcam amerikada da.gelirken ondan psp istiim diourum.orda ucuzmuş .sizce değermi vereceğim paraya.yani bir oyun 100 ytl ilginç bişey.bunların ucuzu olmazmı korsan falan.veya bu hafıza kartlarının içine giryomu bu oyunlar mesela bir oyun kaç gb.
güzel paylaşım devamını dilerim
bi cevap veren yokmu ya
quote:
Orjinalden alıntı: howdyhoo
bi cevap veren yokmu ya
PSP den pek anlamam ama kimse cevap vermiyor diye ben veriyorum yanlış anlama.Ben sony nin yetkili firmasına sordum oyunuyla beraber 590 ytl dediler.Amerika da tabi daha ucuzdur.Bence verdiğin paraya değer ama aldığın oyunla da alakalıdır.Mesela Tekken Dark Ressurection yada Killzone gibi bir oyun alsan elinden bırakamazsın.Futbol oyunları da çok güzel oluyor PSP de(yazının başında pek anlamayız dedik ama arkadaşın PSP sinden bu oyunları oynadım).Diyeceklerim bu kadar en azından sorun cevapsız kalmamış oldu.
Merhaba arkadaşlar ben bu sitenin yenilerinden biriyim. Elimde yaklaşık 15 adet psp oyunun iso versiyonu var. At memory karta ve oyna Eğer elinde oyun olan varsa değiştirebiliriz. msn adresim oralercan@hotmail.com Herkezi bekliyorum görüşmek üzere
Arkadaşlar benim bir sorum var. Filmleri yada klipleri mp4 formatına çevirip psp ye attıktan sonra izlerken seste acayip azalma oluyor. biraz gürültülü ortamlarda neredeyse duyulmuyor. bunu nasıl engelleyebilirim yada sesini nasıl arttırabilirim birileri yardımcı olabilirmi acaba. yada bir programı filan varmı? beni aydınlatırsanız sevinirim
Sesi tatmin edici şekilde arttırmanın bir yolu yok sadece şu şekilde sınırlı bir çözüm üretebilirsin izolasyonlu bir kulaklık alırsın Creative EP630(41ytl) yada SennheiserCX300(70) dışarıdan gelen hiç bir sesi duymazsın sadece sen ve filmlerin olur
Yu-Gi-Oh! un hiç PSP oyunu yok mu??? warsa nerden download edebilirim ya da alabilirim??? lütfen yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!