Bildirim
PSP için kulaklık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sony kulaklık öneririm zaten diğer çoğu kulaklıkları çalıştırmaz yada ses iyi gelmez mesela sakın philips ya da nokia kulaklık alma ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: AğKafa
Sony kulaklık öneririm zaten diğer çoğu kulaklıkları çalıştırmaz yada ses iyi gelmez mesela sakın philips ya da nokia kulaklık alma ;)
Nasıl çalıştırmaz?Kulaklık aynı kulaklık girişi aynı.Birazcık araştırın ya olur mu öyle şey.
Kulaklık olarak Sennheiser MX-270 öneririm.Gayet güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Forth Minor
quote:
Orijinalden alıntı: AğKafa
Sony kulaklık öneririm zaten diğer çoğu kulaklıkları çalıştırmaz yada ses iyi gelmez mesela sakın philips ya da nokia kulaklık alma ;)
Nasıl çalıştırmaz?Kulaklık aynı kulaklık girişi aynı.Birazcık araştırın ya olur mu öyle şey.
Kulaklık olarak Sennheiser MX-270 öneririm.Gayet güzel.
Hocam nasıl o kulaklık yüksek ses veriyormu dediğim gibi işitme kaybım var bide fiyatı ne kadar ve mediemarkt vb. yerlerde bu kulaklığı bulabilir miyim?
-
ElektroWorld'den almıştım ben MediaMarkt'ta da gördüm.Bir deneyeyim telefonum (Nokia 303) gayet yüksek ses veriyor.Yarın deneyip sonucu yazarım. -
quote:
ElektroWorld'den almıştım ben MediaMarkt'ta da gördüm.Bir deneyeyim telefonum (Nokia 303) gayet yüksek ses veriyor.Yarın deneyip sonucu yazarım.
Tamam hocam cevabını bekliyorum dene bakalım psp'de eğer kulaklık son seste açınca kulakların acıyorsa benim için idealdir -
ya kendimden biliyorum phlips ve nokia'nın sesi bozuk çıkıyor sony bu kaliteli marka sende sony kulaklık alacaksın ha ben almadım o ayrı mesela ama electro world'de bulabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
quote:
ElektroWorld'den almıştım ben MediaMarkt'ta da gördüm.Bir deneyeyim telefonum (Nokia 303) gayet yüksek ses veriyor.Yarın deneyip sonucu yazarım.
Tamam hocam cevabını bekliyorum dene bakalım psp'de eğer kulaklık son seste açınca kulakların acıyorsa benim için idealdir
Şarja takıp deniyorum.
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rise Against -- 31 Temmuz 2012; 1:23:54 >
-
quote:
quote:
quote:
Tamam hocam cevabını bekliyorum dene bakalım psp'de eğer kulaklık son seste açınca kulakların acıyorsa benim için idealdir
Şarja takıp deniyorum.
Denedim.Acıma oluyor.Ama şarkıdan şarkıya değişir.Şuan Broken-Seether Live dinliyorum.Empedans oranları yüksek olan kulaklıklara bakın.Hiç olmazsa Audio Boost plugin'i var.Onla arttırırsın sesi.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şarja takıp deniyorum.
Denedim.Acıma oluyor.Ama şarkıdan şarkıya değişir.Şuan Broken-Seether Live dinliyorum.Empedans oranları yüksek olan kulaklıklara bakın.Hiç olmazsa Audio Boost plugin'i var.Onla arttırırsın sesi.
Yardımın için çok teşekkür ederim hocam seninde kulaklarını ağrıttık onun içinde affet.Audıo Boost plugini psp'imde var fakat kulaklıklarda çalışmıyor bilmem o kulaklıkta çalışır mı
-
Olsun.Önemli değil.Yardım edebildiysem ne güzel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X