Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde mapthis işaretlediğimiz yere giden en kısa yolu çıkarabliyomu?
    youtube da adam mapthis le sesli yonlendirme yaptırıyo nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
  • Yeni bir GPS aleti aldım, tüm interneti taradım mapthis den başka program bulamadım, unoffical diye bir sürümünden başka hiç birini çalıştıramadım. Gps aletin çalışır mı, yoksa bozuk mu olduğunu bile anlayamadım. GPS nin sağlam olduğunu nasıl anlarım.
  • GPS Sonynın kendı uretımı zaten mapthis programıyla deneyebılırsınız yapmanız gerekenleri P.M attım size şimdiden bu konuda bulunan herhangi bir haritadan birini indirmenız yeterli olacaktır saygılar
  • _Turkiye Karayolları _Istanbul _Ankara haritalarını indirdim, mapthis in unoffical sürümü ile Ankara hariç, diğer ikisini açabildim, saatlerce beklediğim halde gps infoda değerler hep sıfırı gösterdi. Ayrıca Gps yi çıkarıncada aynı programa ve menülere girebildim, yani bir türlü gps ' nin çalışıp çalışmadığımı anlamadım. Gps ' yi gittigidiyor dan aldım, onay vermem lazım, acelem ondan,

Not start a basarak Gps yi on yapıyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hara -- 5 Ekim 2007; 10:21:13 >
  • HAYIRRRRRERRR

kare tuşuna basarak GPS on yapıyosun GPS i 10 ila 20 dk ar5ası gorur!

start ile menuye gelıp GPS info dan uydulara bakıosun SAT ID leri görür.Fixler Sıfır amaç en az 3 adetını 1 lemek!!!

bunun için AŞŞAĞI tuşuna basarak CPU hızını 110 a dusuruyosun fixler 1 olunca CPU yu 333 çıkarırsın YUKARI tuşuna basarak!

SON OLARAK SELECET TUŞUNA BAS sen nereye GPS oraya gelıcek senınle saygılar :D
  • Çok teşekkür ediyorum,

start tuşuna basarak gps yi on yapıyor umu yanlış yazmışım, elbetteki kare tuşuna basıp gps yi on yapıyorum,

birde cpu ya 333 yada 222 oluyor daha aşağısını menuden yapamıyorum, ama game menusundan 222/111 yapabiliyorum, ama oda harita menusunu etkilemiyor,

şu an programı çalıştırdım, bakalım bu şekil bağlanabilecekmiyim,
    saygılar,
  • tamam 111 olacak onuda ben yanlış yazdım :D bekle eger baglanmazsa yer değiştir EVDEN ÇIK açık alana bı gel aman diyim olacak olmamam sansı yok!!! YUZDE 2 TRİLYON OLACAK RELAX
  • Yeniden çok teşekkür ederim ama, 4-5 yerde 20-30 dakikalık fasılalarla denedim yinede olmadı, 111 ide yaptım, ver 3.52 m33-4 ( gerçi 3,71 M33 'üde denedim ama ) olmuyor,
    ama elbette pes etmiş değilim,

ancak uyduya bağlanmadan bu gps aletini deneme şansımız yok mu?
  • bi gözlemimi paylaşıyım arkadaşlar.. nedense saat 7-8 gibi 6-7 tane uydu görüyor ve daha hızlı bağlanıyor..

hara pes etme devam et bazen 30 dk da baglandigida oluyo
  • Pes etmedim ama işteyim ve sadece pille geldim ve pil bitti, akşamda yemeğe davetliyiz, geceye allah kerim :?
  • hara pes edemezsın DH senın SAT uyduları ile olan ilişkini MUTLU SONA ulaştırmanı 4 GÖZLE bekliyor...

bu konunun bekçisiyim bekçisi :D

2 şeye hastayım 1 SEVDİĞİMİN NAZINA 2 GPSIN BAĞLANTI HIZINA :d:d:d
  • pm attım. tşk.
  • iİlgi çok güzel, alaka harika, ihtimam sonsuz ancak 300dk bile beklesem bağlanamadım, acaba unoffical sürüm yüzünden olabilir mi ? Ancak diğer sürümleride makine çalıştırmadı, nerede hata yapı-yorum?
  • amaç ney???
    yani harita çıkınca ne oluyor etrafa bakıyon o kadar başka bi işe yarıyormu?
  • Paylaşım için thanks ressim eklememişsin
     ***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL***

bunu duyalı baya oldu burda daha yeni
  • pm attim
  • abi 3.10 makınası olan lar bi 3.52m33 yapsın bikere 3.40cılar da öle burada haritalar zibille zaten konuda 3-4 adet değişi rapppppidddd var arkadaslar.

ankarayı bile burada genışlettık daha ne yapalım valla bu fırsat kaçmaz diom başka da bişey demiom GPS ile ilgili her turlu yenılığı bu topicten sallayın saygılarımla arkadaslar ankaradaki arkadaslar yanıma gelsin canlı canlı GPS yapalım :D diğer arkadaslarıma da P.M le cvp verırum zaten hattta cebimi verıom yuhh artık daha ne yapayım :D
  • Unoffice programından hariç başka bi thismap programı verebilecek var mı bana ?
    Bide 3.71 M-33 için GPS yapamazmıyız,
  • 3,71 için de çıktı evet M33 içinde var artık hemde süper ötesi bir hızla
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.