Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kubi, sen gönderene kadar ben 2. ankara haritasını da indirdim. Birinci indirdiğimde çayyolu yoktu ve 2 tane zoom seviyesini iptal etmiştim çok yer tutmasın diye ama çok farketmiyormuş boyutta. Son indirdiğim haritada tüm ankara var çayyolu ve gölbaşı da dahil. Rarlayıp rapide göndericem. Tüm PSP'cilere hediyem olsun.
  • zagorum MUTHISSIN hadi bi rapppiiid de sen yapda alem ANKARA yı full gorsun tşkler herkes adına...
  • ben harita indirmeyi halledemedim de yardımcı olabilirmisiniz
  • birazdan zagorum buraya rapppidin gözüne vurup yollayacak bize söledi ama beklıos bakalım
  • kubilay abi bana yardımcı olabilirmisin
  • her zaman ne demek
  • şu an indiriyorum haritayı
  • %100 oldu created gpsfs dedi tm dedim şimdi ne yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 2 Ekim 2007; 17:38:51 >
  • indirdiğin mapsin başına _ankara örnegın koy alt çizgi daha sonra map wiwewr burada olan onu game150 nın içine at dikkat eger makınan 3.52 m33 ise 3ç52 altına atıyosun
  • İşyerinden çıkmak zorunda kaldığımdan haritayı akşamüzeri gönderemedim. Biraz önce rapide gönderdim.
    http://*****share.com/files/59790924/_ankara.rar.html adresinden indirebilirsiniz. Bu haritayı indirmek tam 4 saat sürdü ama değdi süper oldu. Güle güle kullanın.
  • kralsın zagor:) ellerin dert görmesin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: assurdo

kralsın zagor:) ellerin dert görmesin:)

Teşekkür ederim. Bilgi paylaşmak içindir. Bu arada oğluma almış olduğum psp ile oyundu,filmdi vs uğraşa uğraşa kendime de alıcam sonunda galiba. Özellikle bu harita ve gps olayından sonra baya ciddi bir cihaz oldu artık. Harita gösterici olarak mapthis in son versiyonu v0.5 çok iyi tavsiye ederim önceki v0.46 da kitlenme çok oluyordu yenisinde hiç olmadı(programı cpu 333mhz de çalıştırın). Kolay gelsin.
  • screenshot
    pls
  • harika HARİKA SÜPER HARİKA olmuş bundan sonra AMAÇ DAHA İYİSİNİ yapmak olacaktır harcadıgın her dakıka için çok ama çook tşkler İNSANLAR şimdi GPS e daha bı merak saracaklar P.M yagmuru devam edıo tşkler...
  • vay anam
  • saldırı var bu arada beyler daha GPS ı duymamış bi çok insan var PSP de hatta CAMİ yenı gorenler ya umarım bu konuyu okuyanlar artık PSP nın neler yapabılecegı konusunda kednını tatmınm etmıştır bu arada sistemi 3.71 m33 yapın MUKEMMEL THEMEler var ya hele bi kekli olan var(cookies) süper ya ınsanın ıssırası gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Ben bir psp almayı düşünüyorum ankaradanım dükkanın adresini pm ile atarsan sevinirim.

pasha kubilay sağolsun çok yardımcı oldu ben de yeni aldım psp mi :) tavsiye ederim
  • tşkler bu arada arkadaslar bu GPS sahıpleri patır patır bi dökülsün ya kimlerde var şimdi YAYGIN oldugunu sanmıyorum ama en az 10 kişi çıkarız herhalde
  • kubi konu ile alakası yok ama sana bi soru sorcam.. 4gb sandisk taktım makinaya, eski memory stick i birebir kopyaladım içine.. mp3 leri çalıyo ama oyunlar açılmıyor.. ana menu de butun oyunlar animasyonlu şekilde sıralanıyo fakat x basıp başlatmak istedigimde the game could not be started diyo.. versiyonum 3.52 m33.. bu olayın nedeni hakkında bi fikrin var mı?
  • hemen yetiştim paşa paşa :D p.mden!!!
    burada YASSAK arkadasım YASSAK...

bu arada anladım turkıyede GPS aletı sadece 4 kişide var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.