Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya adresını ver sana DVD oalrak yollayacagım hatta ne yapalım sen maps indirdiğine göre gerisini bana bırak mapwiwerları rarlıyıp sana atayım
  • HARA ADRESINI TEKRAR VER LUTFENNNNNNNNN p.m attttt bu arada isteyen herkeze ucretsız yollarım bu programı saygılarımla...
  • " ERROR : Could not usbacc.prx

GPS will be Disabled "

aynı hata bendede var. versiyonum 3,71m33.... bende ne kadar usbacc.prx dosyası varsa çalıştıramadım.
  • sana da yollayayım hocam yaıpsın ya ne demek
  • çalıştırabildim sonunda ... ama sen yinede gönder :)
  • yok göndermem o zaman HARA nın işiniş çözmem lazım adamın evıne kargoluyacam FULL programı!!!
  • pm pm pm
  • bu olayı ben anlamadım.ayrı bir cihazmı taıkılyor nedir.birde yurt dışı için geçerli mi bu.benim babam tır şöförü onlarda var gps onlarınki konuşuyor psplerde de konuşma oluyor mu acaba.
  • evet ayrı bı aparat takılıyoır Hafıza kartına harıta ve programlar atılıyor o kadar konusma yok ama geliştirileceği KESIN suan TUM TURKIYE HARITALARI ANKARA İSTANBUL İZMİR tum illeri google mapsten istediğin detaylarda indirebılıosun
  • pasha_kubilay@ çok teşekkür ederim, hiç karşılıksız yolladığınız cd elime ulaştı,ancak bu seferde
    "
    3.71 de LoadingUSB Accesoory module deyip 10-20 saniye sonra kapanıyor - recovery den hem 3.71hemde 1.50 yi deniyorum...
    3.52 de LoadingUSB Accesoory module de takılıp kalıyor, biraz daha orlayınca 3.52 yüklü makine yarım brick oldu,

sıkıntılar galiba gps modülde,
  • ben tşk ederim isteyen herkese yollayacagım BU SADECE BAŞLANGIÇTI!!!

evet modulunde sorun var sanırım
  • Yaşasın forum ruhu, yaşasın pasha_kubilay@,
    saygılar,
  • p.m den adres yağmuru oldu 11 adet yetiştirdim yapamayanlara UCRETSİZ yollamaya devam edecegim...
  • "hara" kesinlikle gps modülde sorun yok !!!!!
    aynı sorun bendede vardı ben düzelttim nasılmı? ama önce şunu bilmemiz lazım elindeki psp şu meşhur ta082-086 modellerindenmi? öyleysese elindeki psp nin firmware i yasal olmayanlardan bile olsa (3,71m33gibi) bu firmware ler key leri düzeltmiyo; yaptığım araştırmalardan sonra key leri fix leyen yani orjinalleştiren bir program buldum. (benim psp amerikadan gelmişti ve ta082 modellerinden) bu program sayesinde düzelttim sonra map viewer programını yani mapthis programını "game" klasörüne pattım ve çalıştı. sana key dosyasını ve mapthisi rarlayıp gönderiyorum hepsi klasörün içinde olacak ama brick olma şansı herzaman var ben şansımı denedim oldu. (yalnız rarlı klasörün içindeki key leri kullan programın yedeklediği key leri kullanma)
    ve tabiki key fixleme programınıda psp ye atıp programı çalıştıracaksın

key fix leme programı:
    http://rapidshare.com/files/66362744/KeyCleaner-v1.1-kxploit.rar

mapthis programı (bunu kullan)
    http://rapidshare.com/files/66364213/mapViewer_psp.rar

• artık bunda da olmazsa senden cihazı bana yollamanı isteyeceğim HARAAAAA :) wings 35 çok tşkler
  • Hepiniz sağolun varolun,
    bu rapid linki değil galiba, indiremedim ,
    saygılar,
  • rapid miş,
  • bendeki alet TA-079/81 imiş, key dosyasını neyin içine atıcaz anlamadım,
    mapthis kalasörüne mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

artık bunda da olmazsa senden cihazı bana yollamanı isteyeceğim HARAAAAA :) wings 35 çok tşkler

1-2 gün daha müsade et,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hara -- 1 Kasım 2007; 11:26:19 >
  • ok 4 gözle çözüm beklıos adamım saygılar bu arada GPS de ANkara İSTANBUL İZMİR vb sehırlerı full ındıren varssa rapidlesin ya lutfen ama
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.