Şimdi Ara

PSP GO! 16 GB BİRÇOK İŞLEM ÜCRETSİZ! [FORUMDA EN UCUZU!] [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Dün Telefon Aldım Kutusunu DOlaba Koyuyum Derken 1 Yıldır Yatan Gomu Gördüm.Ben Bu Ürünü Satıp Bikaç Tkasitimi Öderim Dedim.ÜRÜN ÇOK TEMİZ OLUP ÇOK GÜZEL MUHAFAZA EDİLDİ EN FAZLA 15 KEZ OYNADIM

EKSTRALAR:
    İSTEDİĞİNİZ TÜM OYUNLARI YÜKLEME İŞLEMİ
    8 GB SANDİSK M2
    ÜCRETSİZ UPDATE DOWNGRADE CFW İŞLEMİ
    ÜCRETSİZ Little BİG Planet,Fifa 2010,GRAN TURİSMO,PİYOTAMA,AC BLOODLİNES,VİCE CİTY,MOTORSTROM ARTİC,NFS SHİFT,AVATAR,WİPEOUT,EYE OF JUDGMENT OYUNLARI [size=5]ORJİNAL OLARAK PSN HESABINDA HEDİYE
    ÇOK OYNARIM DİYE YAPTIRDIĞIM TEKNOGARANTİ İLE GARANTİ BİTİŞ TARİHİ 03/05/2014
    BUNDAN SONRA DOWNGRADE CFW OYUN YÜKLEME İŞLEMLERİ İÇİN KARGO ÜCRETİNİ KARŞILAMAK ŞARTIYLA BEDAVA

[size=5]ÜRÜN FİYATI=230 TL LÜTFEN PAZARLIK İÇİN PM ATMAYIN HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ İÇİN PM ATIN BUKADAR HEDİYELİ KONSOL YOK YUKARIDAKİ ORJİNAL OYUNLAR 400 TL EDİYOR SATEN LÜTFEN AY ÇOK PAHALI GİBİ MESAJLAR ATMAYIN KARGO KARŞI TARAF ÖDEMELİ!

RESİMLER:

FORUM DIŞI 240 TLYE SATILMIŞTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 2 Mart 2013; 23:09:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.