Şimdi Ara

psp full ilanı iice okuyun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp orjinal versiyonu 2 yani makine yeni ben 1.50 yaptım
    yanıdaki aksesuarlar
    32mb ms duo
    1 gb ms duo 5yıl garantili
    logitech policarbon özel taşıma saklama kabı bu ürün şmelere karşı koruyor kılıf deildir. ve takılıyken oyun oynamak mğmkğn psp yi beklenmeyen durumlara karşı korumak
    kumandalı kulaklık ve orjinal psp kulaklığı mp3 için
    şarj aleti
    1 adet orjinal midnght club dub edition (sony bayi faturalı110ytl)
    spiderman2 umd video ojinal
    alien versus predator umd video orjinal
    1 dvd dolusu oyun
    meal gear we9 nfs undergound medievil f1 vs süper oyunlar
    takas yapılmayacaktır 05053788213 05326421212
    fiyat 550 milyon pazarlıksızdır.
    sadece yanındaki aksesuarlar toplam 430 milyon ediyor 100 oyun 70 2film 170 msstick 90 milyon kabı
    Fiyat hakkında tekrar yorum yapılmasın alıcılar temasa geçsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyamanGS -- 23 Kasım 2005, 13:57:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• slm msn: yellowalp@msn.com ekle bir görüşelim
  • sen böyle laflarla mal satamazsın burda güzel kardeşim sen öyle fiyat verirsen başkasıda verir ...

mesela umd oyun 75 ytl sirkecide
    filmde 60 ytl
    1 gb sandisk ms pro duo 135 ytl
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 23 Aralık 2005 7:00:22 >
  • Faiş fiyat
    Susarsak senin için daha iyi olur ama bizim üye olarak vazifemiz bilinçlendirmek...
  • o kadar laf ediyorum yağmur etkisi varki ELHAMDÜRÜLLAH diyolar ne di,yim aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: burakthy

o kadar laf ediyorum yağmur etkisi varki ELHAMDÜRÜLLAH diyolar ne di,yim aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış

arkadasım burası forum,latınce adı agora ve kamusal tartısma alanından adını alır,sen burda fiyat hakkında yorum yazma ,alıcılar dialoga girsin diyemezsin,oyle bir yetki daraltmasına forumu sen açtın diye giremezsin once bunun altını çizelim,
    forumsal olarak kişiler hakkında alıntısını aldıgım gibi yazılar yazabilirsin ama ahlaki açıdan boyle yazılar yazamazsın evet yanlış anlamadın dosdogru sana ahlaksiz şahsiyet dedim
    arkadasa yazdıklarını direk ustume alıyorum zira bende oyle dusunmekteyim
    evet cvb mailini bekliyorum içindekilerini yaz ki senınle alışveriş yapmayı dusunenler nasıl bir insanla muhabbete gireceklerini bilsinler
    oyle pm atıp da karakterini gizleme lutfen

hayırlı alışverişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz psp'yi linklerde bile göremeden ben sipariş vermiştim beyefendi.Aç tavuk ben ya da arkadaşlarım ise sizi betimleyecek bir atasözü aklıma gelmiyor.Geliyor ama dengesizce ve küstahça konuşmak istemiyorum.Siz fiyat verirsiniz,bilip ya da bilmeden.Biz de size tavsiyede bulunuruz.Siz bunu kabul eder fiyatı dusurur ve musterı bulma olanagınızı artırırsınız ya da urununuzun bu kadar ettıgını ve altında fıyat vermenın sızı zarara soktugunu soylersınız bız de yorum yapmayız.Ama bu kelimeler size hiç yakışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 24 Kasım 2005, 17:18:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.