Şimdi Ara

Psp Arayanlar Mutlaka Baksın- Son 1 Adet Psp 2001 Kaldı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİFA paketi tarafımca alınmıştır. Murat kardeşime teşekkür eder Kargoda acelelikler dilerim...

Not: 4 gb MS orjinal kutulu sıfır/psp ön kapak/psp kulaklık/arka umd kapak/3003 pb fifa paketi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucav

FİFA paketi tarafımca alınmıştır. Murat kardeşime teşekkür eder Kargoda acelelikler dilerim...

Not: 4 gb MS orjinal kutulu sıfır/psp ön kapak/psp kulaklık/arka umd kapak/3003 pb fifa paketi.

arada ufak pürüzler kaldı, satıldı diyebilirim ben de
  • Anlasildi, cuma günü elden teslim alacagim, hayirli olsun.

quote:

4)2 Aylık Psp Slim Ice Silver. Ürün yaklaşık 2 ay önce Sony Center'dan alınmıştır. Garantili, tertemiz, versiyonu 3.71 M33'tür. Yanında orjinal 4 gb Sony kart verilecektir. Kutusu ve içeriği tamdır. Fiyat 310 TL'dir. Takas yoktur. (fiyat düştü) (REZERVE: kut)Resimler için:http://www.sahibinden.com/1_5_aylik_sony_eurasia_garantili_sony_psp_slim-44WQQaXQQ12548909WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: kut

Anlasildi, cuma günü elden teslim alacagim, hayirli olsun.

quote:

4)2 Aylık Psp Slim Ice Silver. Ürün yaklaşık 2 ay önce Sony Center'dan alınmıştır. Garantili, tertemiz, versiyonu 3.71 M33'tür. Yanında orjinal 4 gb Sony kart verilecektir. Kutusu ve içeriği tamdır. Fiyat 310 TL'dir. Takas yoktur. (fiyat düştü) (REZERVE: kut)Resimler için:http://www.sahibinden.com/1_5_aylik_sony_eurasia_garantili_sony_psp_slim-44WQQaXQQ12548909WQQpXQQdisplayitem

hayırlı olsun
    son 1 psp kaldı arkadaşlar

• Selam arkadaşım, PM kutun dolu Slim PSP için pil ve kulaklık için parayı hesabına geçtim, kutunu boşaltırsan sana kargo adresini vereyim...

• Murat Parayı yatırmaya gidiyorum. bugun gönderebilirsen çok iyi olur. senin numaranı bulamadım gönderebilecek olursan ara lütfen

msnden yazdım numaramı.

kargo adresi: Yurtiçi kargo kızılay şubesi /Ankara

Not: PM kutun dolu
    Edit:

PARAYI YATIRDIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucav -- 27 Şubat 2009; 21:02:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

Selam arkadaşım, PM kutun dolu Slim PSP için pil ve kulaklık için parayı hesabına geçtim, kutunu boşaltırsan sana kargo adresini vereyim...

yarın kontrol ettikten sonra ürün yollanacak, bilginize
  • murat benim gönderimimnide kontrol et lütfen
  • quote:

murat benim gönderimimnide kontrol et lütfen

ettim yarın yolluyorum hayırlı olsun dediğim gibi 2 ayrı kargo yarın aynı andan biri izmir den diğeri istanbuldan yollanacak
  • tam paket içeriği pzt elimde oluyor değil mi?
  • quote:

tam paket içeriği pzt elimde oluyor değil mi?

evet, bugün çok büyük ihtimalle yollanacak, pazartesi elinizde
  • son kalan 5 nolu ürünün fotoğrafı

Psp Arayanlar Mutlaka Baksın- Son 1 Adet Psp 2001 Kaldı!
  • şu başlığı değiştirseniz tam süper olacak insanların satılmış ürünleri alacak hali yok ya , başlık yanıltıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

şu başlığı değiştirseniz tam süper olacak insanların satılmış ürünleri alacak hali yok ya , başlık yanıltıcı

tamam
  • Bizim paket ne oldu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

Bizim paket ne oldu acaba?

pm den yanıtladım
  • hocam bugün görüşecektik ben cihazı alıyorum bu arada
  • en sonuncusunu aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jöntürkler

en sonuncusunu aldım

yanlış bilgi vermeyelim kesinleşmeden
  • arkadaşım seninle konuşmuştuk rezerve eder misin diye yazdığın fiyatı da kabul etmeme rağmen çok ayıp bu yaptığın bana en azından dün haber verebilirdin bak oraya bi sürü mesaj attım pm olarak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.