Şimdi Ara

Satılık iPhone XS Max 256 GB Altın (İsviçre-Kayıtsız) - 5300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese Merhaba,

Android platformuna geçeceğimden yurtdışında kullandığım iPhone XS Max 256GB altın modeli altın rengi telefonumu satıyorum.

Telefon 2018 Aralık ayında İsviçre Swisscom'dan alınmıştır ve garantisi 2019 Aralık ayında bitmiştir. Telefonda herhangi bir fiziksel veya donanımsal problem yoktur. Batarya sağlığı 88%'dir, şarjı yoğun kullanımda 1 gün rahatlıkla gitmektedir. Telefonu Türkiye'de kaydettirmedim; 2 ay içinde kaydedilmesi gerekmektedir.

2-3 günlüğüne İstanbul'da olduğumdan sadece telefon, şarj cihazı ve lacivert silikon kılıf olarak teslim edebileceğim. İsteyen olursa 1 ay sonra tekrar geldiğimde kutusunu ve içeriğini (Earpods kulaklık, Ugreen cam ekran koruyucu, siyah silikon ve deri kılıf) teslim edebilirim. Fiyatı, kayıt durumunu da göz önüne alarak, 5300 TL olarak belirledim. Bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-genc -- 21 Ekim 2020; 12:22:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.